Θεματα

Ανατρεπτική σάλτσα Philadelphia με…λιαστή ντομάτα!

Δοκίμασέ την με καλαμάκι χοιρινό και δεν θα χάσεις

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Και πάνω που νόμιζες ότι έχεις φάει το σουβλάκι με όλους τους τρόπους που υπάρχουν, ήρθε το Philadelphia και έφερε τα πάνω κάτω. Αυτή τη φορά η ξεχωριστή γεύση του τυριού κρέμα, ενώνεται με τη λιαστή ντομάτα και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό-στην κυριολεξία! Ο συνδυασμός αυτός, δίνει ένα γευστικό αποτέλεσμα, που δεν μοιάζει με τίποτα από όλα όσα μέχρι τώρα έχεις δοκιμάσει. Όταν μάλιστα μπαίνει σε σουβλάκι με καλαμάκι χοιρινό τα λόγια δεν φτάνουν για να περιγράψουν αυτό που ακολουθεί. Το Philadelphia δίνει μια νέα διάσταση στο σουβλάκι, που νόμιζες ότι ήξερες τόσο καλά. Θα σε καταπλήξει από την πρώτη κιόλας μπουκιά. Αναζήτησέ το σε επιλεγμένα καταστήματα στην Αττική, στη Θεσσαλονίκη και στην Πάτρα.

Advertisement

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.