Θεματα

Ένα σουβλάκι αλλιώτικο από τα άλλα

Το Philadelphia δίνει άλλη διάσταση στο αγαπημένο σου φαγητό

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πιθανότατα δεν υπάρχει πιο δημοφιλές ελληνικό φαγητό από το σουβλάκι. Λιχουδιά που μπορεί να σε χορτάσει με πολύ λίγα χρήματα, το σουβλάκι μάλλον είναι με διαφορά ο εθνικός μας σταρ. Το βρίσκεις σε κάθε γωνιά της πόλης, το φτιάχνεις σπίτι, το παραγγέλνεις, το τρως βλέποντας ταινία, κάνοντας βόλτα, ενώ στέκεται δίπλα σου και στα ξενύχτια. Ακόμα και αν το έχεις βαρεθεί, δεν θες να το αποχωριστείς. Και ούτε χρειάζεται γιατί τώρα το σουβλάκι ανανεώνεται ριζικά.

Τι θα έλεγες λοιπόν, αν μάθαινες ότι υπάρχει σουβλάκι με…Philadelphia; Και μάλιστα σε τέσσερις εκδοχές; Ξέχασε όσα ξέρεις για το σουβλάκι, γιατί τώρα το αγαπημένο τυρί κρέμα του δίνει μια γευστική διάσταση, που ούτε είχες φανταστεί ποτέ. Το βρίσκεις σε 4 μεσογειακές γεύσεις (με λιαστή ντομάτα, μαϊντανό, άνηθο και μουστάρδα) και δεν το χορταίνεις.

n

Δοκίμασε τη δροσερή σάλτσα Philadelphia με άνηθο σε μερίδα καλαμάκι κοτόπουλο, την πικάντικη σάλτσα Philadelphia με μουστάρδα σε σουβλάκι γύρο κοτόπουλο, τη σάλτσα Philadelphia με λιαστή ντομάτα σε σουβλάκι καλαμάκι χοιρινό ή την πικάντικη σάλτσα Philadelphia με μαϊντανό σε μερίδα ή σουβλάκι κεμπάπ. Διάλεξε το συνδυασμό που ταιριάζει καλύτερα στα γούστα σου και αφέσου σε μια πρωτόγνωρη γευστική εμπειρία. Πείνασες;

*Θα το βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

Advertisement

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.