Θεματα

Ένα σουβλάκι αλλιώτικο από τα άλλα

Το Philadelphia δίνει άλλη διάσταση στο αγαπημένο σου φαγητό

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πιθανότατα δεν υπάρχει πιο δημοφιλές ελληνικό φαγητό από το σουβλάκι. Λιχουδιά που μπορεί να σε χορτάσει με πολύ λίγα χρήματα, το σουβλάκι μάλλον είναι με διαφορά ο εθνικός μας σταρ. Το βρίσκεις σε κάθε γωνιά της πόλης, το φτιάχνεις σπίτι, το παραγγέλνεις, το τρως βλέποντας ταινία, κάνοντας βόλτα, ενώ στέκεται δίπλα σου και στα ξενύχτια. Ακόμα και αν το έχεις βαρεθεί, δεν θες να το αποχωριστείς. Και ούτε χρειάζεται γιατί τώρα το σουβλάκι ανανεώνεται ριζικά.

Τι θα έλεγες λοιπόν, αν μάθαινες ότι υπάρχει σουβλάκι με…Philadelphia; Και μάλιστα σε τέσσερις εκδοχές; Ξέχασε όσα ξέρεις για το σουβλάκι, γιατί τώρα το αγαπημένο τυρί κρέμα του δίνει μια γευστική διάσταση, που ούτε είχες φανταστεί ποτέ. Το βρίσκεις σε 4 μεσογειακές γεύσεις (με λιαστή ντομάτα, μαϊντανό, άνηθο και μουστάρδα) και δεν το χορταίνεις.

n

Δοκίμασε τη δροσερή σάλτσα Philadelphia με άνηθο σε μερίδα καλαμάκι κοτόπουλο, την πικάντικη σάλτσα Philadelphia με μουστάρδα σε σουβλάκι γύρο κοτόπουλο, τη σάλτσα Philadelphia με λιαστή ντομάτα σε σουβλάκι καλαμάκι χοιρινό ή την πικάντικη σάλτσα Philadelphia με μαϊντανό σε μερίδα ή σουβλάκι κεμπάπ. Διάλεξε το συνδυασμό που ταιριάζει καλύτερα στα γούστα σου και αφέσου σε μια πρωτόγνωρη γευστική εμπειρία. Πείνασες;

*Θα το βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

Advertisement

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.