Θεματα

Το πιο ωραίο δώρο για όλο το χρόνο

Το τσίπουρο της Οικογένειας Αποστολάκη, στέκεται δίπλα σου κάθε στιγμή

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
83868-169082.jpg

Σκέφτεσαι τι δώρο να κάνεις τα Χριστούγεννα στους αγαπημένους σου; Σίγουρα υπάρχουν πολλές επιλογές: ρούχα, βιβλία, αντικείμενα, κοσμήματα κ.λ.π. Ένα όμως είναι το δώρο που θα το απολαύσετε όλοι μαζί. Το τσίπουρο της Οικογένειας Αποστολάκη, είναι αυτό που υποδεικνύει το αληθινό μήνυμα των Χριστουγέννων: να έρθεις ακόμη πιο κοντά με αυτούς που αγαπάς.

Το τσίπουρο Αποστολάκη είναι καθαρά οικογενειακή υπόθεση. Παράγεται στο Βόλο με σύγχρονα πρότυπα και ISO, από μία ελληνική οικογενειακή επιχείρηση, για αυτό και η αποκλειστικά φυσική απόσταξή του, γίνεται με τέχνη, υπομονή και εμπειρία δύο γενεών. Όσο για την εξαιρετική του ποιότητα, τα πλούσια αρώματά του, αλλά και την υπέροχη, ελαφριά του γεύση, ευθύνεται μια παλιά μυστική συνταγή, που αποκαλύπτεται με την πρώτη γουλιά.

Συνδυάζεται τέλεια με τους σπιτικούς μεζέδες σας, παίρνει ξεχωριστή θέση στο καθημερινό τραπέζι, ενώ στέκεται επάξια και ως επίσημο κέρασμα των καλεσμένων σας, για τις γιορτινές μέρες που έρχονται.

Αγαπημένα πρόσωπα γύρω από ένα στολισμένο τραπέζι, ωραίο φαγητό και το τσίπουρο Αποστολάκη να συνοδεύει μια ευχάριστη συζήτηση. Αυτή είναι η πιο ωραία Χριστουγεννιάτικη εικόνα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.