- CITY GUIDE
- PODCAST
-
30°
![83839-187586.jpg 83839-187586.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2014/12/18/83839-187586.jpg)
Στο πνεύμα των Χριστουγέννων αρέσουν οι λιχουδιές και γι’ αυτό φέτος εγκαταστάθηκε στο Make my Cake στο Χαλάνδρι. Εκεί τα χριστουγεννιάτικα στολίδια είναι τραγάνα μπισκότα, τα πακέτα δώρων σοκολατένια και τυλιγμένα με ζαχαρόπαστα και τα ξωτικά, οι βοηθοί του Αϊ-Βασίλη, δεν τυλίγουν δώρα αλλά τα ψήνουν...
Το Μake my Cake (mmc) δημιουργήθηκε από τρεις φίλες, την Αλίνα, τη Χρύσα και την Ιουλία. Από διαφορετικούς εργασιακούς χώρους η καθεμία, τους ένωσε η κοινή τους αγάπη για τη ζαχαροπλαστική και τη ζαχαροτεχνία. Θέλοντας να συνδυάσουν την εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση με το νόστιμο και σπιτικό, ξεκίνησαν το 2012 να φτιάχνουν τούρτες από ζαχαρόπαστα για φίλους και γνωστούς αρχικά και σιγά-σιγά μπήκαν σε ένα μαγικό κόσμο γεμάτο ζάχαρη και χρώματα όπου κάθε τούρτα είναι ένα ταξίδι φαντασίας.
Στο mmc φτιάχνουν ή σχεδιάζουν μαζί σας την τούρτα που έχετε ονειρευτεί για εσάς ή τους αγαπημένους σας. Αυτό άλλωστε που κάνει τα γλυκά τους ξεχωριστά είναι η μικρή ιστορία που έχουν να πουν στον αποδέκτη τους. Και κάτι πολύ σημαντικό στις μέρες μας, χρησιμοποιούν μόνο αγνά, αληθινά υλικά: αυθεντική σοκολάτα, βούτυρο αγελάδας, φρέσκα αυγά, ζάχαρη, φρούτα, όπως ακριβώς θα θέλαμε να κάναμε στο σπίτι μας για τα παιδιά μας. Μια πληροφορία για το χόμπι του αγαπημένου σας, ένα γεγονός, ένα παιδικό παιχνίδι ή απλώς μια ιδέα αποκτούν ξαφνικά σοκολατένια υπόσταση και ζαχαρένια επικάλυψη.
Έκτος από τις τούρτες με ζαχαρόπαστα, φτιάχνουν κατά παραγγελία cup cakes, mini cakes, πρωτότυπα cake pops, μπισκότα και πολλά άλλα κεράσματα. Παράλληλα ετοιμάζουν καθημερινά φρεσκοψημένα, λαχταριστά γλυκά. Ψήνουν μικρές ποσότητες για να είναι πάντα φρέσκα και αλλάζουν συχνά τον κατάλογο ώστε να βρίσκετε πάντα διαφορετικά πράγματα να δοκιμάσετε.
Γλυκά δώρα για γλυκές στιγμές. Το δρόμο άλλωστε τον δείχνουν τα ψίχουλα που αφήνει πίσω του το πνεύμα των Χριστουγέννων, που δοκιμάζει τα πάντα!
Make my Cake
Ηρακλείτου 114, Χαλάνδρι
210 8035863, 6974 508197
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
![](/images/w400/3/jpg/files/2024-02-02/final-voice-choice4.jpg)
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι σύμβουλοι-οινολόγοι της Zoumboulis & Associates φιλοξένησαν στην Ελλάδα τον νευροεπιστήμονα καθηγητή Gabriel Lepousez στο Μουσείο Οίνου Μάρκου
Η Καλαμάτα συνδυάζει ομορφιά, ιστορία, γλυκιά ζωή, όλα στα μέτρα του ανθρώπου
Το chef exchange experience που ζήσαμε στο Olea All Suite Hotel στη Ζάκυνθο & στο Dexamenes Seaside Hotel στην Ηλεία
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Το πρώτο φεστιβάλ γαστρονομίας και οίνου του νησιού
Με τα Ikaria Coffee kiosk και Ikaria Park μαθαίνει στους Ολλανδούς τα ελληνικά φαγητά και κρασιά
Premium συσκευασμένο παγωτό από την Ιταλία κατευθείαν σπίτι σου
Εδώ θα βρεις εξαιρετικής ποιότητας νωπά κοτόπουλα, αλλά και χειροποίητη κοτόπιτα, τραγανά buffalo wings και το περίφηµο «κοτοσούβλι»
Η καλύτερη ποιότητα στις ζύμες, αλλά και μια εμπειρία που διεγείρει όλες τις αισθήσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Όσα φαστ-φουντ και να παρελάσουν από τις μόδες, η μπουγάτσα του Ιορδάνη, δεν κινδυνεύει. Γιατί στα Χανιά έχει ρίζες πιο στέρεες και από τον Φάρο.
Το ζαχαροπλαστείο που αλλάζει το τοπίο στα γλυκά
Με ασημένια μαχαιροπίρουνα, αστακό thermidor και την έννοια της φιλοξενίας του ‘70
Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα
Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι
Είτε είναι ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας είτε ελεύθερης αλιείας, αποτελεί μια πολύτιμη πηγή βιταμινών και μετάλλων
Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»
Ψητό, τηγανητό ή παστό, το κάθε ψάρι έχει τη νοστιμιά του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.