Μέλισσα Fine Pastry: H γαλλική patisserie του σήµερα µε έναν αιώνα γλυκιά ιστορία
Μία σύγχρονη γαλλική πατισερί που δίνει βάση στην ποιότητα των πρώτων υλών
Μέλισσα Fine Pastry: η σύγχρονη γαλλική πατισερί στο Περιστέρι
Ήταν το 1925 όταν ο προπάππος του σηµερινού ιδιοκτήτη Άγγελου Μπιτσακτσή, που κατέφθασε στο Περιστέρι από τη Μικρά Ασία, άνοιξε ένα γαλακτοπωλείο που έµελλε να γίνει ένας από τους πιο γλυκούς προορισµούς στην πόλη, όταν τη σκυτάλη θα έπαιρναν πια οι επόµενες γενιές. Έτσι, πριν από 35 χρόνια περίπου, η επιχείρηση άρχισε να παίρνει σιγά σιγά την υπόσταση που την έφερε στο σήµερα: µία σύγχρονη γαλλική πατισερί που δίνει βάση στην ποιότητα των πρώτων υλών και στις ακαταµάχητες γλυκές δηµιουργίες. Στο εργαστήρι δουλεύουν µε τον πιο σύγχρονο εξοπλισµό, αφιερώνοντας πολύ χρόνο στις συνταγές –πολλές από τις οποίες έχουν διδαχθεί από εκλεκτούς Γάλλους pastry chefs–, αλλά και στην επιλογή των καλύτερων πρώτων υλών. Βιολογική ζάχαρη από ζαχαροκάλαµο, εκλεκτά βούτυρα και γαλακτοκοµικά προϊόντα, σοκολάτες VALRHONA είναι µερικά από αυτά που χρησιµοποιούν για να παρασκευάσουν γνήσια Macaron, πεντανόστιµες τάρτες, εκλέρ, σουδάκια, αλλά και ένα από τα καλύτερα Mille Feuille που θα λατρέψεις, µεταξύ πολλών άλλων. Δεν είναι όµως µόνο η γεύση που θα σε ενθουσιάσει, αλλά και η εξαιρετική παρουσίαση των γλυκών παρασκευών που σε προδιαθέτει ότι θα γευτείς κάτι υπέροχο.
Σε όποιο µέρος της πόλης κι αν βρίσκεσαι µία εξόρµηση στο Περιστέρι για αυτόν τον προορισµό αξίζει µε τα χίλια. Αναζήτησέ τους και σε Efood ή Wolt για delivery στο σπίτι.