15 τέλεια στέκια γαλλικής κουζίνας

Cibo et Vino: Διαλεχτά delicatessen προϊόντα

Μεγάλη ποικιλία από επιλεγµένα τυριά και αλλαντικά, ελαιόλαδο, αλεύρι, µακαρόνια, ρύζι και πολλά ακόμα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cibo et Vino
Cibo et Vino
Cibo et Vino
Cibo et Vino

Cibo et Vino, το άκρως ενημερωμένο delicatessen στο Κολωνάκι

Απόλυτα ενηµερωµένο κατάστηµα delicatessen, µε διαλεχτά προϊόντα από τη Γαλλία, Ιταλία, Ελβετία και την Ελλάδα που δίνουν µια ξεχωριστή διάσταση στο τραπέζι µας! Στα ράφια του Cibo et Vino θα βρείτε µια µεγάλη ποικιλία από επιλεγµένα τυριά και αλλαντικά, ελαιόλαδο, αλεύρι, µακαρόνια, ρύζι, αλλά ιδιαίτερη µνεία θα πρέπει να γίνει στις εξαιρετικές γαλλικές σούπες.

Να ρωτήσετε για το Brebis Ossau Iraty Crémier, το γαλλικό τυρί µε την ιδιαίτερη βουτυράτη γεύση, για το Fourme d’Ambert, το µπλε τυρί που παράγεται
επίσης στη Γαλλία και από πολλούς θεωρείται ανώτερο του ροκφόρ, αλλά και για το Crottin Chavignol, κατσικίσιο γαλλικό τυρί ΠΟΠ. Θα βρείτε ακόµη ποιοτικό συκώτι πάπιας και χήνας (φρέσκο, βέβαια), αλλά και γαλλικά σαλαµάκια µπουκίτσες µε επικάλυψη παρµεζάνα ή πιπέρι.

Οι άνθρωποι του Cibo et Vino είναι πάντα πρόθυµοι να σας ενηµερώσουν για όλα αυτά τα εκλεκτά που φέρνουν από διεθνείς και  Έλληνες προµηθευτές. Μπορούν να ετοιµάσουν (ή να προτείνουν) την ιδανική πιατέλα για το γεύµα που πρόκειται να πραγµατοποιήσετε στο σπίτι σας, ενώ καθηµερινά φτιάχνουν φρέσκα σάντουιτς µε γαλλική µπαγκέτα ή ψωµί brioche που µπορείτε να συνοδεύσετε µε φρέσκο καφέ 100% Arabica.

Σηµειώστε ακόµη ότι στο Cibo et Vino θα βρείτε πάντα προϊόντα που ταιριάζουν σε ιδιαίτερες εποχές του χρόνου (π.χ. Πάσχα, Χριστούγεννα κ.λπ.).

Extra tip: Περιηγηθείτε στο e-shop του καταστήµατος, καθώς όλα τα καλά του µπορείτε να τα προµηθευτείτε όπου κι αν βρίσκεστε στην Ελλάδα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου