8 νόστιμα spots για να βρεις το επόμενο στέκι σου

Soybird: Το πρώτο vegan cooking studio της πόλης

Εδώ όπου θα μάθεις να μαγειρεύεις πρωτότυπες vegan συνταγές

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το Soybird, στο Κουκάκι, είναι το πρώτο vegan cooking studio της Αθήνας

Αν πρόσφατα αποφάσισες να ακολουθήσεις τη vegan διατροφή, αν είσαι επαγγελματίας μάγειρας που θες να μάθεις τα μυστικά της vegan μαγειρικής ή αν απλώς αγαπάς το καλό φαγητό, τότε το Soybird είναι ένα λαχταριστό νέο που σε αφορά. Ο Roman Witt, ιδρυτής του Soybird, άνοιξε αυτό το vegan cooking studio (το πρώτο μάλιστα της Αθήνας) στο Κουκάκι πριν από λίγους μήνες με σκοπό να μας δείξει το πόσο νόστιμη μπορεί να είναι η vegan κουζίνα, αλλά και να φέρει τους οπαδούς της vegan διατροφής πιο κοντά. Βλέπεις, εδώ όχι μόνο θα μάθεις να μαγειρεύεις πρωτότυπες vegan συνταγές που ξεφεύγουν κατά πολύ από όσα έχεις συνηθίσει, αλλά επίσης θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις επί τόπου τα πιάτα που μόλις έφτιαξες με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες. Για την ώρα, προσφέρονται έξι cooking classes (ελληνική κουζίνα, ramen & gyoza, oriental, tacos, ινδικό, μαροκινό, ταϊλανδέζικο και ένα workshop πάνω στο tofu), τα οποία απευθύνονται τόσο σε αρχάριους όσο και σε έμπειρους μάγειρες.

Για να πάρεις μια ιδέα, στο Soybird θα μάθεις να φτιάχνεις vegan φέτα από αμύγδαλα, αλλά και vegan μουσακά, φαλάφελ… ποπ κορν (!), ζωμούς για το τέλειο vegan ramen, ακόμα και kimchi. Στο τέλος κάθε μαθήματος, όλοι οι «μαθητές» θα καθίσετε γύρω από ένα τραπέζι για να μοιραστείτε ένα γεύμα , αλλά –κυρίως– τις ιδέες σας. Και αυτό είναι ίσως το πιο ωραίο κομμάτι της όλης εμπειρίας. Περισσότερες πληροφορίες στο www.soybird.com.