Θεματα

Ένας dj στην κουζίνα

Στο Spollati αλλάζουν ρόλους

Athens Voice
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
83626-168416.jpg

Το Spollati είναι ένα ωραίο all day café bar restaurant στην πλατεία της Αγίας Ειρήνης. Στεγάζεται σε βιομηχανικό χώρο, σε ένα από τα νεοκλασικά της οδού Αιόλου και ετοιμάζει μια σειρά από πρωτότυπα after office concept events. Το πρώτο από αυτά γίνεται αυτή την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου και περιλαμβάνει μια αλλαγή ρόλων που δεν έχουμε ξανακούσει: Για πρώτη φορά, ένας ραδιοφωνικός παραγωγός και dj, αφήνει κάτω τα ακουστικά του και πιάνει την κουτάλα.

Ο Σπύρος Παγιατάκης, για ένα απόγευμα αναλαμβάνει την κουζίνα του Spollati και ετοιμάζει γεύσεις με ιταλική καταγωγή: ψητή σαλάτα caprese, crostini με κατσικίσιο τυρί και ricotta, ριζότο λεμόνι με προσούτο, νιόκι με κουκουνάρι, παρμεζάνα και ντιπ ντομάτας, φοντί nutella με φρούτα και μπισκότα. Τα πιάτα θα συνοδεύονται από εκλεκτά κρασιά του κτήματος Μουσσών, τα οποία μάλιστα μπορείτε να κερδίσετε, συμμετέχοντας στο διαγωνισμό που οργανώνει το Spollati.

Θα τα καταφέρει ο dj στο ρόλο του μάγειρα;

Αιόλου 27Α, Μοναστηράκι, 215 5513004

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεμούνδος
Ρεμούνδος: O πολυσυζητημένος φούρνος της Κυψέλης, μύρισε Χριστούγεννα

Στα ράφια έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους τα μελομακάρονα, ζουμερά και αρωματικά, και οι κουραμπιέδες με φρέσκο ελληνικό βούτυρο, την ίδια συνταγή που τιμά ο φούρνος εδώ και δεκαετίες

Τυριά Βούτυρα ΚΑΡΑΤΖΑ
Τυριά Βούτυρα ΚΑΡΑΤΖΑ: Τα εκλεκτότερα της Ελλάδας

Θα βρείτε εκλεκτά τυριά, ανάμεσά τους μια μεγάλη ποικιλία από φέτα αλλά και κασέρι, με εκείνη τη γεύση που θυμούνται οι παλιοί, βούτυρο γάλακτος, ιδανικό για τους χριστουγεννιάτικους κουραμπιέδες, αληθινό στραγγιστό γιαούρτι και άλλα πολλά

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY