Θεματα

Ένας dj στην κουζίνα

Στο Spollati αλλάζουν ρόλους

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
83626-168416.jpg

Το Spollati είναι ένα ωραίο all day café bar restaurant στην πλατεία της Αγίας Ειρήνης. Στεγάζεται σε βιομηχανικό χώρο, σε ένα από τα νεοκλασικά της οδού Αιόλου και ετοιμάζει μια σειρά από πρωτότυπα after office concept events. Το πρώτο από αυτά γίνεται αυτή την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου και περιλαμβάνει μια αλλαγή ρόλων που δεν έχουμε ξανακούσει: Για πρώτη φορά, ένας ραδιοφωνικός παραγωγός και dj, αφήνει κάτω τα ακουστικά του και πιάνει την κουτάλα.

Ο Σπύρος Παγιατάκης, για ένα απόγευμα αναλαμβάνει την κουζίνα του Spollati και ετοιμάζει γεύσεις με ιταλική καταγωγή: ψητή σαλάτα caprese, crostini με κατσικίσιο τυρί και ricotta, ριζότο λεμόνι με προσούτο, νιόκι με κουκουνάρι, παρμεζάνα και ντιπ ντομάτας, φοντί nutella με φρούτα και μπισκότα. Τα πιάτα θα συνοδεύονται από εκλεκτά κρασιά του κτήματος Μουσσών, τα οποία μάλιστα μπορείτε να κερδίσετε, συμμετέχοντας στο διαγωνισμό που οργανώνει το Spollati.

Θα τα καταφέρει ο dj στο ρόλο του μάγειρα;

Αιόλου 27Α, Μοναστηράκι, 215 5513004

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.