Θεματα

Ποια ήταν το καλύτερο εστιατόριο με Σύγχρονη ελληνική κουζίνα για το 2023;

Οι αναγνώστες μας, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, επέλεξαν σύμφωνα με τα δικά τους κριτήρια. Δείτε το αποτέλεσμα

62222-137653.jpg
A.V. Team
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Varoulko Seaside
Varoulko Seaside © instagram

Όσκαρ 2023: Οι αναγνώστες της ATHENS VOICE ψήφισαν για την καλύτερη σύγχρονη ελληνική κουζίνα

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στην ATHENS VOICE ψηφίσαμε τα εστιατόρια που ξεχώρισαν, τους σεφ που έκαναν τη διαφορά, όλα τα στέκια της πόλης που συζητήθηκαν. Έπειτα, σας ζητήσαμε να ψηφίσετε τα δικά σας αγαπημένα εστιατόρια (δείτε τα αποτελέσματα εδώ). Κι εσείς με τη σειρά σας, μέσα από το σάιτ της A.V. ανακατέψατε την κατάταξη στις δεκάδες σύμφωνα με τα δικά σας κριτήρια και δώσατε τα δικά σας αποτελέσματα. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους!

1. Varoulko Seaside

Varoulko Seaside
Varoulko Seaside © instagram

2. Cookoovaya

Cookoovaya
Cookoovaya © instagram

3. Άνετον

Άνετον
© Άνετον

4. ΙσοψηφίαΒασίλαινας / Delta

Βασίλαινας
Βασίλαινας © instagram
Delta
Delta © instagram

5. Ισοψηφία: Hytra / Aleria

Hytra
Hytra © instagram
Aleria
Aleria © instagram

6. Botrini’s

Botrini’s
Botrini’s © instagram

7. Ox

Ox
Ox © instagram

8. Kuzina

Kuzina
Kuzina © instagram

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 7: Η ιστορία του ψαριού
Η ιστορία του ψαριού

Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα

Συνταγές του μίξερ για ψάρι και γλυκά που ταιριάζουν
Μίξερ από την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: 5 συνταγές με ψάρι και 5 επιδόρπια που ταιριάζουν

Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι

Μίξερ 7: Η ελληνική Ιχθυοκαλλιέργεια
Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια σήμερα: Υγιεινό ψάρι, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές

Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.