Θεματα

Ποιος ήταν ο καλύτερος σεφ του 2023;

Οι αναγνώστες μας, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, επέλεξαν σύμφωνα με τα δικά τους κριτήρια. Δείτε το αποτέλεσμα

62222-137653.jpg
A.V. Team
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χριστόφορος Πέσκιας
Χριστόφορος Πέσκιας © instagram

Όσκαρ 2023: Οι αναγνώστες της ATHENS VOICE ψήφισαν τον καλύτερο σεφ

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στην ATHENS VOICE ψηφίσαμε τα εστιατόρια που ξεχώρισαν, τους σεφ που έκαναν τη διαφορά, όλα τα στέκια της πόλης που συζητήθηκαν. Έπειτα, σας ζητήσαμε να ψηφίσετε τα δικά σας αγαπημένα εστιατόρια (δείτε τα αποτελέσματα εδώ). Κι εσείς με τη σειρά σας, μέσα από το σάιτ της A.V. ανακατέψατε την κατάταξη στις δεκάδες σύμφωνα με τα δικά σας κριτήρια και δώσατε τα δικά σας αποτελέσματα. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους!

1. Χριστόφορος Πέσκιας (Balthazar, Dopios)

Χριστόφορος Πέσκιας
Χριστόφορος Πέσκιας © instagram

2. Άνταμ Κοντοβάς (Ex Machina)

Άνταμ Κοντοβάς
Άνταμ Κοντοβάς © instagram

3. Μανώλης Παπουτσάκης (Pharaoh, Χαρούπι, Δέκα Τραπέζια)

Μανώλης Παπουτσάκης
Μανώλης Παπουτσάκης © instagram

4. Σήφης Μανουσέλης (Αορίτης Κρήτης Θύμησες, Tsiftis)

Σήφης Μανουσέλης
Σήφης Μανουσέλης © instagram

5. Αλέξανδρος Τσιοτίνης (CTC, Ortsag)

Αλέξανδρος Τσιοτίνης
Αλέξανδρος Τσιοτίνης © instagram

6. Ισοψηφία: Παναγιώτης Γιακαλής (Patio, The Margi Hotel) / Αστέριος Κουστούδης (King George) / Γιώργος Παπαζαχαρίας (Delta)

Παναγιώτης Γιακαλής
Παναγιώτης Γιακαλής © instagram
Αστέριος Κουστούδης
Αστέριος Κουστούδης © instagram
Γιώργος Παπαζαχαρίας
Γιώργος Παπαζαχαρίας © deltarestauran

7. Γκίκας Ξενάκης (Aleria)

Γκίκας Ξενάκης
Γκίκας Ξενάκης © instagram

8. Θάνος Φέσκος (Delta)

Θάνος Φέσκος
Θάνος Φέσκος © instagram

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 7: Η ιστορία του ψαριού
Η ιστορία του ψαριού

Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα

Συνταγές του μίξερ για ψάρι και γλυκά που ταιριάζουν
Μίξερ από την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: 5 συνταγές με ψάρι και 5 επιδόρπια που ταιριάζουν

Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι

Μίξερ 7: Η ελληνική Ιχθυοκαλλιέργεια
Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια σήμερα: Υγιεινό ψάρι, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές

Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.