Θεματα

Ποιος ήταν ο καλύτερος σεφ του 2023;

Οι αναγνώστες μας, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, επέλεξαν σύμφωνα με τα δικά τους κριτήρια. Δείτε το αποτέλεσμα

62222-137653.jpg
A.V. Team
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χριστόφορος Πέσκιας
Χριστόφορος Πέσκιας © instagram

Όσκαρ 2023: Οι αναγνώστες της ATHENS VOICE ψήφισαν τον καλύτερο σεφ

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στην ATHENS VOICE ψηφίσαμε τα εστιατόρια που ξεχώρισαν, τους σεφ που έκαναν τη διαφορά, όλα τα στέκια της πόλης που συζητήθηκαν. Έπειτα, σας ζητήσαμε να ψηφίσετε τα δικά σας αγαπημένα εστιατόρια (δείτε τα αποτελέσματα εδώ). Κι εσείς με τη σειρά σας, μέσα από το σάιτ της A.V. ανακατέψατε την κατάταξη στις δεκάδες σύμφωνα με τα δικά σας κριτήρια και δώσατε τα δικά σας αποτελέσματα. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους!

1. Χριστόφορος Πέσκιας (Balthazar, Dopios)

Χριστόφορος Πέσκιας
Χριστόφορος Πέσκιας © instagram

2. Άνταμ Κοντοβάς (Ex Machina)

Άνταμ Κοντοβάς
Άνταμ Κοντοβάς © instagram

3. Μανώλης Παπουτσάκης (Pharaoh, Χαρούπι, Δέκα Τραπέζια)

Μανώλης Παπουτσάκης
Μανώλης Παπουτσάκης © instagram

4. Σήφης Μανουσέλης (Αορίτης Κρήτης Θύμησες, Tsiftis)

Σήφης Μανουσέλης
Σήφης Μανουσέλης © instagram

5. Αλέξανδρος Τσιοτίνης (CTC, Ortsag)

Αλέξανδρος Τσιοτίνης
Αλέξανδρος Τσιοτίνης © instagram

6. Ισοψηφία: Παναγιώτης Γιακαλής (Patio, The Margi Hotel) / Αστέριος Κουστούδης (King George) / Γιώργος Παπαζαχαρίας (Delta)

Παναγιώτης Γιακαλής
Παναγιώτης Γιακαλής © instagram
Αστέριος Κουστούδης
Αστέριος Κουστούδης © instagram
Γιώργος Παπαζαχαρίας
Γιώργος Παπαζαχαρίας © deltarestauran

7. Γκίκας Ξενάκης (Aleria)

Γκίκας Ξενάκης
Γκίκας Ξενάκης © instagram

8. Θάνος Φέσκος (Delta)

Θάνος Φέσκος
Θάνος Φέσκος © instagram

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.