Θεματα

Το Smash ‘n Bun έχει γενέθλια και τα γιορτάζει με ένα λαχταριστό τρίμηνο event

Τρεις διάσημοι σεφ φτιάχνουν το δικό τους μοναδικό μπέργκερ

Δημήτρα Μέττου
Δήμητρα Μέττου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Smash ‘n Bun

Το street food εστιατόριο Smash 'n Bun κλείνει 3 χρόνια και μας προτείνει τα signature burgers τριών εξαιρετικών ελλήνων σεφ

Όταν το Smash ‘n Bun άνοιξε τις πόρτες του τον Μάρτιο του 2021 στην καρδιά του Κολωνακίου ο έρωτας με το κοινό υπήρξε κεραυνοβόλος. Ο εξαιρετικός σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου υπέγραφε τις street food δημιουργίες του, δηλαδή ακαταμάχητα μπέργκερ που το αθηναϊκό κοινό λάτρεψε με τη πρώτη ματιά (…δαγκωνιά). Αυτό που κάνει τόσο ξεχωριστά τα μπέργκερ του Smash ‘n Bun είναι η τεχνική «smashing», το μπιφτέκι δηλαδή πιέζεται καθώς ψήνεται δημιουργώντας έτσι μια καραμελωμένη (άκρως απολαυστική) κρούστα, κι ύστερα «ξαπλώνει» ανάμεσα σε δυο αφράτα ψωμάκια πατάτας, παρέα με βιολογικό τσένταρ, μαρούλι, πίκλες και ωραίες σάλτσες.

Smash ‘n Bun

Φέτος το Smash ‘n Bun κλείνει τα τρία του χρόνια και τα γιορτάζει με ένα event που θα κρατήσει τρεις μήνες. Τρεις βραβευμένοι Έλληνες σεφ θα δημιουργήσουν από ένα signature burger ο καθένας, που μπορούμε να απολαμβάνουμε από τον Ιανουάριο μέχρι τον Μάρτιο.

Το νόστιμο event ξεκινάει από τα μέσα Ιανουαρίου με τον δημοφιλή Άνταμ Κοντοβά (Ex Machina) που προτείνει μπέργκερ από μοσχαρίσιο και αρνίσιο κιμά, μαζί με τσένταρ, τυροκαυτερή, ντομάτα, γαλλική σαλάτα, τραγανό κρεμμύδι και kimchi, και σίγουρα είναι μια ωδή στην τάση του σεφ να συνδυάζει ευρωπαϊκές και ασιατικές γεύσεις πάντοτε με απλό και νόστιμο τρόπο.

Smash ‘n Bun

Συνεχίζοντας τον Φεβρουάριο, ο φημισμένος Έκτορας Μποτρίνι (Botrini’s) ετοιμάζει ένα μπέργκερ με μοσχαρίσιο κιμά, αφιερωμένο στην κερκυραϊκή καταγωγή του, και εμπνευσμένο από την παστιτσάδα (την πιο γνωστή σπεσιαλιτέ του νησιού).

To γευστικό «πάρτι» θα κλείσει τον Μάρτιο ο βραβευμένος Βασίλης Μουρατίδης (Moldee Θεσσαλονίκη) με το μπέργκερ «Caprese», εμπνευσμένο από την ομώνυμη ιταλική σαλάτα. Μοσχαρίσιο μπιφτέκι, σάλτσα πέστο, ρόκα, τηγανιτή μοτσαρέλα και μαγιονέζα με λιαστή ντομάτα ενώνονται σε ένα απολαυστικό μπέργκερ (που ανυπομονούμε να καταβροχθίσουμε). Και τα τρία limited edition μπέργκερ, τα οποία θα είναι διαθέσιμα από τα μέσα Γενάρη και μπορείτε να τα απολαύσετε επιτόπου ή και με παράδοση κατ’ οίκον μέσω της Wolt.

Smash ‘n Bun

Πατριάρχου Ιωακείμ 48, Κολωνάκι, 2107249802, καθημερινά 13:00-00:00

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 7: Η ιστορία του ψαριού
Η ιστορία του ψαριού

Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα

Συνταγές του μίξερ για ψάρι και γλυκά που ταιριάζουν
Μίξερ από την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: 5 συνταγές με ψάρι και 5 επιδόρπια που ταιριάζουν

Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι

Μίξερ 7: Η ελληνική Ιχθυοκαλλιέργεια
Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια σήμερα: Υγιεινό ψάρι, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές

Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.