Θεματα

Γιορτινό τραπέζι χωρίς μαγείρεμα; Αμέ!

Η Area Fine Catering τα κάνει όλα εύκολα για σένα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
83181-167570.jpg

Όλο το θαύμα των γιορτών κινείται γύρω από το σπιτικό τραπέζι. Γαλοπούλες, πατατούλες, χοιρινό με σέλινο και δαμάσκηνα, μελομακάρονα -κουραμπιέδες, τούρτες και όλα τα συναφή που μας κάνουν να τρίβουμε τις ευχαριστημένες κοιλιές μας και να ξεκουμπώνουμε ακόμη ένα κουμπί στο παντελόνι.

Όλα τούτα όμως προϋποθέτουν ώρες στην κουζίνα, ψώνια και αγορές μέχρι τελευταία στιγμή, που τελικά σου τρώνε πολύ χρόνο από αυτό που πραγματικά είναι τα Χριστούγεννα: μια ακόμα ευκαιρία να περάσεις λίγο χρόνο παραπάνω με τους αγαπημένους σου ανθρώπους.

Λοιπόν, μην σκας. Αν δεν θες να μαγειρέψεις, τότε σου έχουμε τη λύση.

n

Η Aria Fine Catering σου ετοιμάζει το δείπνο του ρεβεγιόν στο πι και φι, αφήνοντας τα δικά σου χέρια ελεύθερα (από τα γάντια φούρνου). Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις το μενού…ή και όχι. Μπορείς να διαλέξεις το Cocktail & Buffet Party, με άψογα παρουσιασμένα ατομικά πιάτα και πλατό με finger food, το Christmas/ New Year’s Eve Celebration Box, που έρχεται σπίτι γεμάτο με φρεσκομαγειρεμένες νοστιμιές, το Christmas Finger Food Cocktail ή ακόμα σου στέλνει και τον…Private Chef at Home! Σε αυτήν την περίπτωση, ο σεφ της Aria Fine Catering, έρχεται στο σπίτι σου και τα κάνει όλα: συνθέτει μαζί σου το μενού, αγοράζει τα πιο εκλεκτά υλικά και μαγειρεύει στην κουζίνα σου (δεν απαιτείται ελάχιστος αριθμός καλεσμένων). Χριστουγεννιάτικη μαγεία…

Area Fine Catering, 210 9656388

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.