Θεματα

Ένα γεύμα για καλό σκοπό

Την Κυριακή 14/12 αλληλεγγύη στην κουζίνα του Aleria

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Φημίζεται για την εξαιρετική κουζίνα του. Αυτή τη φορά ετοιμάζει ένα γεύμα αλλιώτικο από τα άλλα, πίσω από το οποίο κρύβεται μια ανθρώπινη ιστορία.

Την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου το Aleria θα είναι ανοιχτό από τις 13:00 το μεσημέρι έως αργά το βράδυ, διοργανώνοντας ένα «Eat & Drink For A Good Cause» για να στηρίξει με το δικό του τρόπο έναν πολύ δικό του άνθρωπο που περνά δύσκολες στιγμές.

Για εκείνη τη μέρα ο εξαιρετικός σεφ του εστιατορίου Γκίκας Ξενάκης ετοιμάζει special πιάτα της αστικής κουζίνας, τα οποία θα συνοδεύονται από τα εκλεκτά κρασιά του Κτήματος Καριπίδη (Sauvignon ’13 και Merlot ’11).

Η όρεξη ανοίγει με πολίτικη σαλάτα με καπνιστό ορτύκι, συνεχίζεται με μπακαλιάρο σε κουρκούτι με αθηναϊκή μαγιονέζα και σαλάτα με κοκκινογούλια και ολοκληρώνεται με σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι μπρεζέ με σπαστή πατάτα. Για το τέλος, υπάρχει κρέμα ελληνικού καφέ (καραμελωμένο τσουρέκι με παγωτό μαστίχα και γλυκό του κουταλιού μανταρίνι). Το μενού έχει €35/άτομο και όλα τα έσοδα από αυτή την ημέρα θα διατεθούν στον καλό σκοπό.