9 ζαχαροπλαστεία με τέλεια χριστουγεννιάτικα γλυκά

Ρεσιτάλ: Ρεσιτάλ γλυκών γεύσεων

Το πιο πολύχρωµο και φαν ζαχαροπλαστείο της πόλης!

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ρεσιτάλ: το πρωί ζαχαροπλαστείο, το βράδυ μπαρ

Στον αριθµό 15 της οδού Αναπαύσεως, στην όµορφη γειτονιά του Μετς, θα βρείτε το πιο πολύχρωµο και φαν ζαχαροπλαστείο της πόλης που συνδυάζει νοσταλγική αίσθηση άλλης εποχής (µε παραδοσιακά γλυκά να σερβίρονται σε µεταλλικά δισκάκια) αλλά και µια µοντέρνα µατιά στα πιάτα.

Της οµάδας ηγείται ο chef Μάνος Σαρρής, ο οποίος παρέα µε ένα δυνατό team από ζαχαροπλάστες παρουσιάζουν ένα δηµιουργικό µενού που βασίζεται στην εποχικότητα. Από τη γλυκιά τους βιτρίνα ξεχωρίζουν το βάσκικο τσιζκέικ µε σάλτσα από κόκκινα φρούτα, η τάρτα λεµονιού µε µαρµελάδα µύρτιλο και ιταλική µαρέγκα, η τάρτα φλαν βανίλιας, το ευφάνταστο τιραµισού και το γαλακτοµπούρεκό τους µε λεµόνι και κανέλα.

Στις χριστουγεννιάτικες προσθήκες µπορείτε να βρείτε (εκτός από παραδοσιακά µελοµακάρονα και κουραµπιέδες) έναν κορµό µαύρης σοκολάτας µε ουίσκι και σµέουρα και ένα κορµό λευκής σοκολάτας µε κάστανο και µανταρίνι. Όλα τα παραπάνω µπορείτε να τα συνδυάσετε από το πρωί µε speciality καφέ αλλά και αλµυρές προτάσεις όπως τη διάσηµη, πλέον, σπιτική τους ζαµπονοτυρόπιτα.

Καθώς όµως δεν αναφερόµαστε σε ένα απλό ζαχαροπλαστείο, το βράδυ το Ρεσιτάλ µετατρέπεται σε ένα πρωτότυπο bar, στο οποίο µπορείτε να απολαύσετε αλκοολούχα και µη ποτά αλλά και διαλεχτή µουσική µέσα σε ένα ζωντανό περιβάλλον, όπου -σαν σκηνικό παράστασης- η ανοιχτή κουζίνα παρασκευάζει τα αγαπηµένα σας γλυκά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου