9 ζαχαροπλαστεία με τέλεια χριστουγεννιάτικα γλυκά

Zuccherino: Ηµέρες γιορτής στα αγαπηµένα µας Ζαχαροπλαστεία

Εδώ θα βρεις όλα τα γλυκά που ονειρεύεσαι για τα Χριστούγεννα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Zuccherino
Zuccherino
Zuccherino
Zuccherino
Zuccherino

Ζαχαροπλαστεία Zuccherino: μοναδικά γλυκά φτιαγμένα με τις καλύτερες πρώτες ύλες

Οι ηµέρες των Xριστουγέννων είναι µέρες χαράς για τα Zuccherino, µε τους pastry chef των αγαπηµένων ζαχαροπλαστείων να δηµιουργούν µοναδικές προτάσεις, πάντα µε πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας, που θα σκορπίσουν τα πιο όµορφα χαµόγελα σε όσους τις επιλέξουν. Πιστοί στα παραδοσιακά γλυκά των ηµερών, στα Zuccherino θα βρείτε πεντανόστιµα µελοµακάρονα µε βιολογικό ελληνικό µέλι, αφράτους κουραµπιέδες µε φρέσκο βούτυρο, υπέροχες δίπλες και panetonne σε 4 µοναδικές γεύσεις που δε θα ξεχάσετε ποτέ. Επίσης, οι best seller απολαυστικοί χριστουγεννιάτικοι κορµοί σε γιορτινές γεύσεις θα κάνουν το Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν αξέχαστα γευστικό και θα ενθουσιάσουν ακόµα και τους πιο απαιτητικούς της παρέας.

Παράλληλα, πλησιάζοντας προς τις ηµέρες της Πρωτοχρονιάς, µας ετοιµάζουν το πιο γλυκό καλωσόρισµα για τo νέo έτος µε τις πεντανόστιµες βασιλόπιτες Zuccherino. Αφράτη βασιλόπιτα τσουρέκι µε µαχλέπι ή βασιλόπιτα κέικ µε 5 διαφορετικά µπαχαρικά, γνήσιο βούτυρο γάλακτος και πλούσια γέµιση καρυδιών! Μη χάσετε, ακόµη, τα εντυπωσιακά σε γεύση και εµφάνιση American Cakes, τα πληθωρικά Sweet bowls αλλά και τις ανάρπαστες τούρτες µε ρόδι ή κάστανο που πραγµατικά αν δεν τις έχετε γευτεί, αξίζει να το φροντίσετε για φέτος.

Τι άλλο θα βρείτε στα Zuccherino; Λαχταριστά παγωτά, σε εορταστικές γεύσεις µελοµακάρονο, pavlova, µιλφέιγ και κάστανο, ενώ δεν λείπουν και οι sugar free & gluten free επιλογές σε µελοµακάρονα, κουραµπιέδες αλλά και βασιλόπιτα για όσους ακολουθούν µια ειδική διατροφή χωρίς γλουτένη ή ζάχαρη!

Ζαχαροπλαστεία Zuccherino

Π.Φάληρο: Σειρήνων 48, 2109830869/ Αγ. Αλεξάνδρου 41 & Ναϊάδων, 2109830049
Ν.Σµύρνη: 2ας Μαΐου 12, 2109357 590 – Μοναστηράκι: Μητροπόλεως 80, 2103213015
www.zuccherino.gr eshop.zuccherino.gr – Ε. info@zuccherino.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου