9 ζαχαροπλαστεία με τέλεια χριστουγεννιάτικα γλυκά

Αμάραντος Luxury Sweets: Ποιοτικές και εντυπωσιακές γλυκές δηµιουργίες

Εδώ θα βρεις τα πιο θεαµατικά χριστουγεννιάτικα γλυκά!

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στον Αμάραντο Luxury Sweets, στη Σαρωνίδα, θα βρεις παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκά, αλλά και εντυπωσιακές δημιουργίες

Σε αυτόν τον γλυκό προορισµό θα βρεις θεαµατικά χριστουγεννιάτικα γλυκά και αξίζει για αυτό τον λόγο να πας µέχρι τη Σαρωνίδα. Ο Αµάραντος είναι γνωστός για το εκλεκτό γλυκό του από το 1958 που ο παππούς των σηµερινών ιδιοκτητών είχε εργαστήρι ζαχαροπλαστικής στη Γλυφάδα. Στη Σαρωνίδα η επόµενη γενιά συνέχισε την παράδοση από το 1995, προσφέροντάς µας χειροποίητα γλυκά αλλά και µοναδικό παγωτό, χειροποίητο και αυτό σε ποικιλία γεύσεων που το βρίσκουµε όλο τον χρόνο. 

Τα παραδοσιακά µελοµακάρονα θα τα βρεις σε δύο εκδοχές, µε γέµιση κάστανο ή µε πορτοκάλι, και αξίζει να τις δοκιµάσεις και τις δύο. Οι κουραµπιέδες είναι µε µυρωδάτο φρέσκο βούτυρο γάλακτος και ολόκληρο αµύγδαλο. Στις περιποιηµένες βιτρίνες θα βρεις πλήθος εορταστικών δηµιουργιών. Από µπισκοτόσπιτα και σοκολατόσπιτα µέχρι πανετόνε µε πατέ φιστίκι ή σοκολάτα και εντυπωσιακά κέικ. Για την ηµέρα των Χριστουγέννων ετοιµάζουν σπέσιαλ κορµό µε γέµιση µελοµακάρονο, ενώ για την Πρωτοχρονιά λαχταριστή εκδοχή µε ροζέ σαµπάνια MOET.

Όµως στον Αµάραντο φηµίζονται και για την εξαιρετική βασιλόπιτα. Είναι best seller, είναι κέικ και βγαίνει σε διάφορες εκδοχές – δεν θα σου είναι εύκολο να διαλέξεις. Φέτος έχουν δηµιουργήσει µία µε ένα τέλειο ρολόι που µετράει αντίστροφα τον χρόνο και µία µε έναν κυριολεκτικά γλύκα ταρανδάκο! Θα έχεις να επιλέξεις ανάµεσα σε επικάλυψη λευκής σοκολάτας, γέµιση πραλίνας ή Red Velvet. Βρες στο calendar τη µέρα που έχεις κενό και έφυγες για Σαρωνίδα!

www.amarantospatisserie.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου