16 νόστιμα στέκια για τις χριστουγεννιάτικες βόλτες σου

New Hotel: Τα πιο λαµπερά ρεβεγιόν στην πόλη!

Υψηλή γαστρονομία με θέα όλη την πόλη

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
New Hotel
New Hotel
New Hotel
New Hotel
New Hotel

Στο ξενοδοχείο New Hotel, στο Σύνταγμα, θα ζήσεις το πιο λαμπερό ρεβεγιόν της πόλης

Αν αγαπάς τα λαµπερά ρεβεγιόν µε πιάτα υψηλής γαστρονοµίας και εκλεπτυσµένη διάθεση, και είσαι στην Αθήνα, τότε πρέπει να δοκιµάσεις την εµπειρία στο New Hotel. Τα δύο αισθητικά άρτια εστιατόρια του ξενοδοχείου στο ισόγειο και στον 7ο όροφο, θα φοράνε τα καλά τους τις παραµονές και θα σε περιµένουν για ένα εορταστικό ταξίδι γεύσης µε µουσικές που θα επιλέγει dj.

Ο executive chef Μπάµπης Κουντούρης έχει ετοιµάσει δύο ιδιαίτερα µενού µε εξαιρετικές πρώτες ύλες που περιλαµβάνουν καλωσορίσµατα, εκλεκτά εδέσµατα αρτοποιίας από το in house παρασκευαστήριο και πιάτα απαράµιλλου γαστρονοµικού χαρακτήρα. Στο µενού των Χριστουγέννων θα απολαύσεις, µεταξύ άλλων, χτένια σχάρας µε φοντύ τρούφας και πάπια µε ταρτάρ ψητού παντζαριού και βατόµουρα, ενώ στο µενού της Πρωτοχρονιάς ο αστακός στα κάρβουνα και τα µοσχαρίσια πλευρά θα έχουν την τιµητική τους.

Τα επιδόρπια εξαίσια και αυτά, εµπνευσµένα από τις εορταστικές ηµέρες. Κουκουνάρι µε λευκή σοκολάτα, πεύκο, Roku gin και ελαιόλαδο για τα Χριστούγεννα και Mont Blanc µε µπισκότο σαµπλέ, κάστανο και βανίλια για την Παραµονή Πρωτοχρονιάς, από την οποία δεν θα λείψει και η παραδοσιακή βασιλόπιτα!

Έχε υπόψη ότι εκτός από τα ρεβεγιόν θα απολαύσεις και φηµισµένα New Hotel brunches ανήµερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς από τις 12 το µεσηµέρι µέχρι τις 5 το απόγευµα, επίσης µε µουσικές εξαίσιες!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου