- CITY GUIDE
- PODCAST
-
27°
Φάρμα Πούλιος: Ολόφρεσκα τυροκομικά και γαλακτοκομικά προϊόντα
Ένα οικογενειακό τυροκομείο, από αυτά που θα ήθελες να βρίσκονται κοντά σου
![62222-137653.jpg 62222-137653.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/62222-137653.jpg)
![Φάρμα Πούλιος Φάρμα Πούλιος](/images/1074x600/jpg/files/2023-12-01/farma-poulios.jpg)
Φάρμα Πούλιος: Παραδοσιακά προϊόντα από φρέσκο γάλα ημέρας παραγωγής
Ένα οικογενειακό τυροκομείο, από αυτά που θα ήθελες να βρίσκονται κοντά σου, για να προσφέρεις στην οικογένειά σου αγνά, παραδοσιακά προϊόντα. Η Φάρμα Πούλιος έκανε την αρχή της από το 2022 στα Τρίκαλα, παρασκευάζοντας φρέσκα τυροκομικά προϊόντα από αιγοπρόβειο γάλα ημέρας δικής τους παραγωγής.
Μεταξύ των άλλων, θα βρείτε αιγοπρόβειο τυρί, ανθότυρο, παραδοσιακό πρόβειο γιαούρτι, ρυζόγαλο, αλειφωτό τυρί (τύπου κατίκι), αλλά και διάφορες κρέμες, όπως κρέμα καραμελέ αλλά και κρέμα με στρώση τριμμένου μπισκότου.
Πέρα από τα Τρίκαλα η Φάρμα Πούλιος δραστηριοποιείται και στην Καρδίτσα, αλλά σύντομα αναμένεται να επεκταθεί και στη Λάρισα, ενώ μία από τις καινοτομίες της είναι η λειτουργία ενός αυτόματου πωλητή με τυροκομικά και γαλακτοκομικά προϊόντα στο κέντρο των Τρικάλων.
1ο χλμ. Γλινούς Φανερωμένης, Τρίκαλα, 6971778374, www.farmapoulios.gr, Facebook Φάρμα Πούλιος
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
![](/images/w400/3/jpg/files/2024-02-02/final-voice-choice4.jpg)
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το πρώτο φεστιβάλ γαστρονομίας και οίνου του νησιού
Με τα Ikaria Coffee kiosk και Ikaria Park μαθαίνει στους Ολλανδούς τα ελληνικά φαγητά και κρασιά
Premium συσκευασμένο παγωτό από την Ιταλία κατευθείαν σπίτι σου
Εδώ θα βρεις εξαιρετικής ποιότητας νωπά κοτόπουλα, αλλά και χειροποίητη κοτόπιτα, τραγανά buffalo wings και το περίφηµο «κοτοσούβλι»
Η καλύτερη ποιότητα στις ζύμες, αλλά και μια εμπειρία που διεγείρει όλες τις αισθήσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Όσα φαστ-φουντ και να παρελάσουν από τις μόδες, η μπουγάτσα του Ιορδάνη, δεν κινδυνεύει. Γιατί στα Χανιά έχει ρίζες πιο στέρεες και από τον Φάρο.
Το ζαχαροπλαστείο που αλλάζει το τοπίο στα γλυκά
Με ασημένια μαχαιροπίρουνα, αστακό thermidor και την έννοια της φιλοξενίας του ‘70
Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα
Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι
Είτε είναι ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας είτε ελεύθερης αλιείας, αποτελεί μια πολύτιμη πηγή βιταμινών και μετάλλων
Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»
Ψητό, τηγανητό ή παστό, το κάθε ψάρι έχει τη νοστιμιά του
Και το προτιμά μαγειρεμένο στην πιο λιτή, μεστή, αλλά και γρήγορη νοστιμιά του
«Αυτή η φρέσκια γεύση του ψαριού, η βαθιά κρουστή, ιωδιούχα και θαλασσινή, έχει γραφτεί ανεξίτηλα στο γευστικό dna των Ελλήνων»
Σε περιμένει με ένα μοναδικό σκηνικό στην καρδιά του λιμανιού
Ο αγαπημένος αθηναϊκός κήπος αλλάζει διαχείριση, αλλά όχι χρήση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.