Φάρμα Πούλιος: Ολόφρεσκα τυροκομικά και γαλακτοκομικά προϊόντα
Ένα οικογενειακό τυροκομείο, από αυτά που θα ήθελες να βρίσκονται κοντά σου


Φάρμα Πούλιος: Παραδοσιακά προϊόντα από φρέσκο γάλα ημέρας παραγωγής
Ένα οικογενειακό τυροκομείο, από αυτά που θα ήθελες να βρίσκονται κοντά σου, για να προσφέρεις στην οικογένειά σου αγνά, παραδοσιακά προϊόντα. Η Φάρμα Πούλιος έκανε την αρχή της από το 2022 στα Τρίκαλα, παρασκευάζοντας φρέσκα τυροκομικά προϊόντα από αιγοπρόβειο γάλα ημέρας δικής τους παραγωγής.
Μεταξύ των άλλων, θα βρείτε αιγοπρόβειο τυρί, ανθότυρο, παραδοσιακό πρόβειο γιαούρτι, ρυζόγαλο, αλειφωτό τυρί (τύπου κατίκι), αλλά και διάφορες κρέμες, όπως κρέμα καραμελέ αλλά και κρέμα με στρώση τριμμένου μπισκότου.
Πέρα από τα Τρίκαλα η Φάρμα Πούλιος δραστηριοποιείται και στην Καρδίτσα, αλλά σύντομα αναμένεται να επεκταθεί και στη Λάρισα, ενώ μία από τις καινοτομίες της είναι η λειτουργία ενός αυτόματου πωλητή με τυροκομικά και γαλακτοκομικά προϊόντα στο κέντρο των Τρικάλων.
1ο χλμ. Γλινούς Φανερωμένης, Τρίκαλα, 6971778374, www.farmapoulios.gr, Facebook Φάρμα Πούλιος
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από την κλασική, μέχρι την πιο αναπάντεχη, διάλεξε όποια σου αρέσει περισσότερο για την 25η Μαρτίου
Στις γειτονιές της Αθήνας ή και με μικρή εκδρομή
Το επόμενο είναι ένα γαστρονομικό εργαστήριο για την Επανάσταση του 1821
Έχεις δοκιμάσει ποτέ μακαρονάδα-σπανακόπιτα; Αν όχι, πρέπει!
Εδώ θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία ξηρών καρπών, ό,τι πρέπει για τις ημέρες νηστείας της Σαρακοστής
Το παντοπωλείο αυτό μας έχει καλομάθει στα καλύτερα. Το ίδιο κάνει και αυτές τις ημέρες της Σαρακοστής!
Εδώ θα ανακαλύψεις όσπρια που ξεχωρίζουν για τη φρεσκάδα και τη θρεπτική τους αξία
Ο φούρνος που κρατάει ζωντανή την τέχνη της αρτοποιίας από το 1968
Πήγαμε στο αντικαρκινικό νοσοκομείο και μαζί με βραβευμένους σεφ ετοιμάσαμε χυμούς και μοιράσαμε κρουασάν σε ασθενείς και προσωπικό, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Γαλλικής Γαστρονομίας
Η 25η Μαρτίου μυρίζει επανάσταση, χαρμόσυνα νέα από τον ουρανό και μπακαλιάρο σκορδαλιά!
Ωδή στο πιο ζαχαροπλαστένιο ζαχαροπλαστείο της συνοικίας
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
Συναντήσαμε τον σεφ της Γαλλικής Πρεσβείας και τον γνωστό Chef Pâtissier, λίγο πριν την εβδομάδα γαλλικής γαστρονομίας Merci Chef!
Ο σωστός τρόπος να γεμίσεις μπαταρίες για την εβδομάδα που ακολουθεί
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.