16 διευθύνσεις για gourmet σπιτικά τραπέζια

Incentro: Πάνω από 40 χρόνια γνήσια παραδοσιακά προϊόντα

Η δεύτερη γενιά ιδιοκτητών και μια υπέροχη ομάδα που θα χαρεί να σε μυήσει στα πιο νόστιμα που παράγει η μητέρα φύση και δη η ελληνική

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Incentro
Incentro
Incentro
  • Ευριπίδου 22
  • 2103212564

Incentro: ξηροί καρποί, αποξηραμένα φρούτα και άλλα είδη που δεν πρέπει να λείπουν από το τραπέζι σου

Στην καρδιά της αθηναϊκής αγοράς θα βρεις το Incentro, ένα από τα πρώτα ξηροκαρπάδικα της περιοχής, το παλαιότερο, που βρίσκεται εκεί από το 1980. Σήμερα έχει αναλάβει η δεύτερη γενιά ιδιοκτητών και μια υπέροχη ομάδα που θα χαρεί να σε μυήσει στα πιο νόστιμα που παράγει η μητέρα φύση και δη η ελληνική. Μιλάμε κατά κύριο λόγο για ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα, στα οποία μάλιστα είναι και ειδικοί, αλλά και για άλλα είδη που δεν πρέπει να λείπουν από το τραπέζι. 

Θα βρεις εγχώριες ποικιλίες νέας εσοδείας από τα καλύτερα: αμύγδαλα Καβάλας, καρυδόψυχα Φενεού, φιστίκι Αιγίνης, σταφίδες Κρήτης, είναι κάποια από αυτά. Μόνο από την όψη και το άρωμα θα καταλάβεις την ποιότητα και θα θελήσεις να τα γευτείς.

Κι ακόμα, θα προμηθευτείς φακές και φάβα Φενεού, αλλά και κάθε λογής, ταπεινό μεν σπουδαίας διατροφικής αξίας δε, όσπριο για υπέροχα μαγειρέματα στο σπίτι.

Δεν θα αντισταθείς και θα συμπληρώσεις τα ψώνια σου και με ένα «γενναίο» κομμάτι από λαχταριστό χαλβά Δράμας, σίγουρα μερικά λουκούμια Σύρου, κάποιο από τα γλυκά του κουταλιού Χίου ή μερικά χειροποίητα σοκολατάκια – πάρε τις διάσημες ελίτσες για τα κεράσματα!

Στο Incentro δίνουν έμφαση στην εντοπιότητα των προϊόντων και στηρίζουν μικρούς Έλληνες παραγωγούς. Για αυτό και από τα ράφια τους δεν λείπει και μια πλούσια συλλογή από ελληνικά κρασιά για να απογειώσεις με αυτά το Κυριακάτικο ή το εορταστικό τραπέζι.

  • Ευριπίδου 22
  • 2103212564

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου