12 νόστιμες βόλτες σε Γλυφάδα και Βούλα

Ζαχαροπλαστεία Παπαρασκευάς: Τα γλυκά που αγάπησαν γενιές και γενιές!

Μια οικογενειακή επιχείρηση, με ιστορία από το 1926

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ζαχαροπλαστεία Παπαρασκευάς
Ζαχαροπλαστεία Παπαρασκευάς
Ζαχαροπλαστεία Παπαρασκευάς
Ζαχαροπλαστεία Παπαρασκευάς
Ζαχαροπλαστεία Παπαρασκευάς

Στο Ζαχαροπλαστείο Παπαρασκευάς, στη Γλυφάδα, για όλα τα γλυκά που αγαπάμε

Όσοι έχουν περάσει έξω από την οδό Παπανδρέου, στη Γλυφάδα, γνωρίζουν καλά τι σημαίνει η φράση «μοσχοβολάει ο τόπος». Το ίδιο και από την 28ης Οκτωβρίου, στην Ξάνθη. Είναι τα περίφημα Ζαχαροπλαστεία Παπαπαρασκευάς που με τις μυρωδιές τους μας φτιάχνουν την ημέρα! Ονειρεμένες καριόκες, αφράτα τσουρέκια, υπέροχα αμυγδαλωτά, φοβερά μελομακάρονα, φτιαγμένα με παραδοσιακή συνταγή, γεμιστά με καρύδι και σιρόπι μελιού, αξέχαστοι κουραμπιέδες με φρέσκο βούτυρο και μεγάλα κομμάτια αμύγδαλο, είναι κάποιες μόνο από τις γεύσεις και τα αρώματα που συνθέτουν μια αίσθηση σχεδόν μαγική, που μένει αξέχαστη σε μικρούς και μεγάλους.

Τα Ζαχαροπλαστεία Παπαπαρασκευάς είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, με ιστορία που έρχεται από το μακρινό 1926 και φήμη που ξεπερνάει τα σύνορα της Ελλάδας. Ό,τι θα βρείτε εδώ, τόσο στη Γλυφάδα όσο και στην Ξάνθη, παρασκευάζεται με μεράκι και μεγάλη αγάπη στο σύγχρονο εργαστήριο 1.200 τ.μ. στο Πετροχώρι Ξάνθης, πάντα με τα καλύτερα υλικά: φρέσκα αυγά και φρέσκο γάλα από την περιοχή, φρέσκο βούτυρο δικής τους παραγωγής, αρίστης ποιότητας ξηροί καρποί από την ορεινή Ξάνθη. Κι εκτός από αυτά στα οποία αναφερθήκαμε, θα βρείτε και άλλα πολλά. Κεράσματα, σιροπιαστά (θεϊκά σαραγλί, κανταΐφια και μπακλαβάδες), βουτήματα, πατισερί, σοκολάτες αλλά και εποχιακά (θυμηθείτε το αυτό ενόψει Χριστουγέννων, ετοιμάζουν πολίτικες βασιλόπιτες που θα τις θυμάστε όλο τον χρόνο!).

Ανοιχτά καθημερινά 08.30 με 21.30, ενώ όλα αυτά τα νόστιμα μπορούν να έρθουν και στο σπίτι σας κατόπιν συνεννόησης με τα καταστήματα.

Γλυφάδα: Παπανδρέου 13 & Λαζαρίδη, 2108980220
Ξάνθη: 28ης Οκτωβρίου 186, 2541022677
www.papaparaskevas.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου