12 νόστιμες βόλτες σε Γλυφάδα και Βούλα

Pecan & Co: Οι θησαυροί των λιβανέζικων γεύσεων

Εδώ θα ανακαλύψεις περισσότερες από 20 ποικιλίες ξηρών καρπών, αλλά και αυθεντικά λιβανέζικα γλυκά!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Pecan & Co
Pecan & Co
Pecan & Co
Pecan & Co

Pecan & Co: ένα υπέροχο nuts concept store στη Γλυφάδα

Tο Pecan & Co είναι ένα γυναικοκρατούμενο nuts concept store που εδώ και έναν χρόνο ο λαός της Γλυφάδας έχει λατρέψει και εσύ που δεν είσαι από εκεί πρέπει να το επισκεφτείς. Κι αυτό γιατί θα βρεις πεντανόστιμους και σούπερ τραγανούς ξηρούς καρπούς από τον Λίβανο, αλλά και άλλες λαχταριστές λιχουδιές.

Οι ξηροί καρποί δεν τηγανίζονται, αλλά ψήνονται όπως ξέρουν να κάνουν στον Λίβανο για να διατηρούν ατόφια γεύση και θρεπτική αξία. Θα ανακαλύψεις περισσότερες από 20 ποικιλίες. Κάποιες από αυτές που σίγουρα θα πάρεις με το τσουβάλι: καλαμπόκι BBQ, κάσιους καπνιστό, φιστίκι αράπικο με θυμάρι, στραγάλι τσίλι, αμύγδαλα καπνιστά. Για το καθημερινό σνακ ή για το τέλειο συνοδευτικό του ποτού, τώρα που έρχονται και γιορτές, οι ξηροί καρποί που θα σε προμηθεύσουν είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στην κατηγορία εκεί έξω.

Όμως το Pecan & Co θα το λατρέψεις και για κάτι ακόμα. Για τα αυθεντικά λιβανέζικα γλυκά ταψιού, όπως ο μπακλαβάς ή το κιουνεφέ. Ξεχωρίζουν γιατί, σαν γνήσια ανατολίτικα, είναι τραγανά και έχουν σιρόπι τόσο όσο για να μη λιγωθείς ακόμα κι αν φας λίγο παραπάνω. Αν κάνεις το πέρασμά σου από εκεί, θυμήσου να πάρεις όμως και μείγματα θυμαριού (Zaatar Mixes), γνήσια ανθόνερα από ρόδα ή άνθη πορτοκαλιάς και οπωσδήποτε αμυγδαλωτά.

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 09.00-19.00, Σάββατο 09.30-19.00.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου