Θεματα

Μια σχολική χρονιά με μεγάλη νοστιμιά

Το School pizza bar και στη Θεσσαλονίκη

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
82496-166289.jpg

Τι να πει κανείς για τη Θεσσαλονίκη; Από γαστριμαργική προσέγγιση, τα έχει όλα. Το μόνο που ίσως της έλειπε να ήταν ένα school pizza bar, όπως έχουμε εμείς «οι Αθηναίοι». Αλλά τώρα το έχει και αυτό, οπότε κανείς δεν μπορεί να της προσάψει το παραμικρό.

Η τολμηρή μαγειρική ομάδα Food Gang, αφού μαθήτευσε για δύο χρόνια στο επιτυχημένο School Pizza bar στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, στο Μοναστηράκι, πήρε το πτυχίο της με άριστα και μετακόμισε στη συμπρωτεύουσα για να δείξει στους Θεσσαλονικιούς όλα όσα έχει μάθει.

Το νέο (ανοίγει σήμερα Τρίτη 2 Δεκέμβρη) και ωραίο High School Pizza Bar, με χειροποίητη pizza- μούρλια και φρέσκα ζυμαρικά έχει όλα όσα χρειάζεται για να ενταχθεί στο έτσι κι αλλιώς ανεβασμένο γαστριμαργικό κλίμα της όμορφης Θεσσαλονίκης.

Ακόμα όμως, θα βρείτε εκλεκτές ποικιλίες κρασιών από όλη την Ελλάδα, ένα μεγάλο κατάλογο με cocktails και πολλά events, που άλλωστε ποτέ δεν λείπουν από ένα σχολείο. Guest Djs Parties και special μουσικές βραδιές, σε κάνουν να ξενυχτάς...

Λεωφόρος Νίκης 9, Θεσσαλονίκη, 2310 286161

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.