Θεματα

Μια σχολική χρονιά με μεγάλη νοστιμιά

Το School pizza bar και στη Θεσσαλονίκη

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
82496-166289.jpg

Τι να πει κανείς για τη Θεσσαλονίκη; Από γαστριμαργική προσέγγιση, τα έχει όλα. Το μόνο που ίσως της έλειπε να ήταν ένα school pizza bar, όπως έχουμε εμείς «οι Αθηναίοι». Αλλά τώρα το έχει και αυτό, οπότε κανείς δεν μπορεί να της προσάψει το παραμικρό.

Η τολμηρή μαγειρική ομάδα Food Gang, αφού μαθήτευσε για δύο χρόνια στο επιτυχημένο School Pizza bar στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, στο Μοναστηράκι, πήρε το πτυχίο της με άριστα και μετακόμισε στη συμπρωτεύουσα για να δείξει στους Θεσσαλονικιούς όλα όσα έχει μάθει.

Το νέο (ανοίγει σήμερα Τρίτη 2 Δεκέμβρη) και ωραίο High School Pizza Bar, με χειροποίητη pizza- μούρλια και φρέσκα ζυμαρικά έχει όλα όσα χρειάζεται για να ενταχθεί στο έτσι κι αλλιώς ανεβασμένο γαστριμαργικό κλίμα της όμορφης Θεσσαλονίκης.

Ακόμα όμως, θα βρείτε εκλεκτές ποικιλίες κρασιών από όλη την Ελλάδα, ένα μεγάλο κατάλογο με cocktails και πολλά events, που άλλωστε ποτέ δεν λείπουν από ένα σχολείο. Guest Djs Parties και special μουσικές βραδιές, σε κάνουν να ξενυχτάς...

Λεωφόρος Νίκης 9, Θεσσαλονίκη, 2310 286161

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.