Θεματα

Το Grande Bretagne Roof Garden στα 100 καλύτερα του κόσμου

Όχι μόνο ωραία θέα, αλλά και βραβευμένη κουζίνα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
82179-165767.jpg

Οι εκπληκτικές δημιουργίες του chef de cuisine Αστέριου Κουστούδη και της ομάδας του, σε συνδυασμό με τη μαγευτική θέα, έχουν κάνει το εστιατόριο GB Roof Garden στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία γνωστό παγκοσμίως. Ανάμεσα στις αμέτρητες βραβεύσεις, τώρα προστέθηκε ακόμα μία διεθνής διάκριση, αφού είναι το μοναδικό ελληνικό εστιατόριο που κέρδισε μια θέση στη λίστα με τα 101 καλύτερα του κόσμου.

Η γνωστή αμερικάνικη ιστοσελίδα «The Daily Meal» το ανέδειξε για 2η φορά στα 101 καλύτερα εστιατόρια ξενοδοχείων παγκοσμίως. Στην ίδια λίστα περιλαμβάνονται εστιατόρια από ξακουστά ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, όπως το «Epicure» στο ξενοδοχείο Le Bristol στο Παρίσι, το «Terrazza» στο περίφημο Hotel Danieli στη Βενετία, το Louis XV στο Hôtel de Paris στο Μόντε Κάρλο, το κοσμοπολίτικο «The Bazaar by Josés Andrés» στο Λος Άντζελες, το ξακουστό «Caprice» στο Four Seasons Hotel Hong Kong, καθώς και το «TĪNG στο Shangri La Hotel του Λονδίνου.

Βασ. Γεωργίου Α’ 1, Σύνταγμα, 210 3330814

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.