Θεματα

Thanksgiving Day, η πιο νόστιμη μέρα

Όπως Αμερική στο St. George Lycabettus

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Την Ημέρα των Ευχαριστιών την ξέρουμε από τις αμερικάνικες ταινίες και τα σίριαλ (δηλαδή από τα «Φιλαράκια», κυρίως, που αφιέρωναν στη γιορτή ένα επεισόδιο κάθε σεζόν). Και τη ζηλεύουμε. Δηλαδή, γιατί να μην έχουμε και εμείς μια ακόμη μέρα γιορτής και σχόλης για να ευχαριστιόμαστε; Και κυρίως γιατί δεν έχουμε μια μέρα να τρώμε όλες αυτές τις παραδοσιακές αμερικάνικες λιχουδιές;

Αν ζηλεύεις και εσύ, μάθε πρώτον ότι η Ημέρα των Ευχαριστιών είναι αυτή την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου και δεύτερον ότι υπάρχει ένα εστιατόριο που τη γιορτάζει όπως της πρέπει.

Ανέβα στον 6ο όροφο του St. Geoerge Lycabettus και δοκίμασε το καταπληκτικό μενού που έχουν ετοιμάσει στο La Suite Lounge: Κολοκυθόσουπα με ξινόκρεμα, φρέσκα πράσινα σαλατικά με καλαμπόκι και βινεγκρέτ μπαλσάμικο, ψητή γαλοπούλα με γέμιση, πατάτες, μπρόκολο, σάλτσα cramberry & gravy και μηλόπιτα με παγωτό. Φαγητό, σέρβις επιπέδου, θέα από ψηλά και σίγουρα θα μείνεις ευχαριστημένος, ακόμα και αν δεν πιστεύεις στην Ημέρα των Ευχαριστιών. Τιμή μενού: €32/άτομο (συμπεριλαμβάνεται το κρασί).

Κλεομένους 2, Κολωνάκι, 210 7416191