Θεματα

Thanksgiving Day, η πιο νόστιμη μέρα

Όπως Αμερική στο St. George Lycabettus

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
81999-165400.jpg

Την Ημέρα των Ευχαριστιών την ξέρουμε από τις αμερικάνικες ταινίες και τα σίριαλ (δηλαδή από τα «Φιλαράκια», κυρίως, που αφιέρωναν στη γιορτή ένα επεισόδιο κάθε σεζόν). Και τη ζηλεύουμε. Δηλαδή, γιατί να μην έχουμε και εμείς μια ακόμη μέρα γιορτής και σχόλης για να ευχαριστιόμαστε; Και κυρίως γιατί δεν έχουμε μια μέρα να τρώμε όλες αυτές τις παραδοσιακές αμερικάνικες λιχουδιές;

Αν ζηλεύεις και εσύ, μάθε πρώτον ότι η Ημέρα των Ευχαριστιών είναι αυτή την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου και δεύτερον ότι υπάρχει ένα εστιατόριο που τη γιορτάζει όπως της πρέπει.

Ανέβα στον 6ο όροφο του St. Geoerge Lycabettus και δοκίμασε το καταπληκτικό μενού που έχουν ετοιμάσει στο La Suite Lounge: Κολοκυθόσουπα με ξινόκρεμα, φρέσκα πράσινα σαλατικά με καλαμπόκι και βινεγκρέτ μπαλσάμικο, ψητή γαλοπούλα με γέμιση, πατάτες, μπρόκολο, σάλτσα cramberry & gravy και μηλόπιτα με παγωτό. Φαγητό, σέρβις επιπέδου, θέα από ψηλά και σίγουρα θα μείνεις ευχαριστημένος, ακόμα και αν δεν πιστεύεις στην Ημέρα των Ευχαριστιών. Τιμή μενού: €32/άτομο (συμπεριλαμβάνεται το κρασί).

Κλεομένους 2, Κολωνάκι, 210 7416191  

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.