Θεματα

Thanksgiving Day, η πιο νόστιμη μέρα

Όπως Αμερική στο St. George Lycabettus

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
81999-165400.jpg

Την Ημέρα των Ευχαριστιών την ξέρουμε από τις αμερικάνικες ταινίες και τα σίριαλ (δηλαδή από τα «Φιλαράκια», κυρίως, που αφιέρωναν στη γιορτή ένα επεισόδιο κάθε σεζόν). Και τη ζηλεύουμε. Δηλαδή, γιατί να μην έχουμε και εμείς μια ακόμη μέρα γιορτής και σχόλης για να ευχαριστιόμαστε; Και κυρίως γιατί δεν έχουμε μια μέρα να τρώμε όλες αυτές τις παραδοσιακές αμερικάνικες λιχουδιές;

Αν ζηλεύεις και εσύ, μάθε πρώτον ότι η Ημέρα των Ευχαριστιών είναι αυτή την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου και δεύτερον ότι υπάρχει ένα εστιατόριο που τη γιορτάζει όπως της πρέπει.

Ανέβα στον 6ο όροφο του St. Geoerge Lycabettus και δοκίμασε το καταπληκτικό μενού που έχουν ετοιμάσει στο La Suite Lounge: Κολοκυθόσουπα με ξινόκρεμα, φρέσκα πράσινα σαλατικά με καλαμπόκι και βινεγκρέτ μπαλσάμικο, ψητή γαλοπούλα με γέμιση, πατάτες, μπρόκολο, σάλτσα cramberry & gravy και μηλόπιτα με παγωτό. Φαγητό, σέρβις επιπέδου, θέα από ψηλά και σίγουρα θα μείνεις ευχαριστημένος, ακόμα και αν δεν πιστεύεις στην Ημέρα των Ευχαριστιών. Τιμή μενού: €32/άτομο (συμπεριλαμβάνεται το κρασί).

Κλεομένους 2, Κολωνάκι, 210 7416191  

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.