- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το Zebra ξεκινάει με jazz τις live βραδιές. Σπεύσατε!
Αυτή την Τετάρτη Lounge Jazz ήχοι θα πλημμυρίσουν το δημοφιλές μπαρ του Νέου Ψυχικού
Το Zebra Bar οργανώνει το πρώτο Live Jazz Session για φέτος, την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου
Η κομψή, γαλαζοπράσινη μπάρα του πρωταγωνιστεί σε Instagram stories και αφηγήσεις ολοένα και περισσότερων φίλων σου. Όχι κι άδικα... Το Zebra είναι από τα ωραιότερα και πιο αξιόλογα bar που έχουν ανοίξει τα τελευταία χρόνια στο Νέο Ψυχικό, σε μία περιοχή που δεν μας έχει συνηθίσει σε τόσο ιδιαίτερα στέκια. Ατμοσφαιρικό, σερβίρει υπέροχα cocktails, λίγα, αλλά πολύ νόστιμα πιάτα και -κυρίως- μουσικές που για να ακούσεις, πρέπει να ψαχτείς καλά.
Ναι, το Zebra έχει το δικό του, μοναδικό χαρακτήρα, δεν μοιάζει με κανένα άλλο και γι’ αυτό έχει ήδη αφήσει το σημάδι του στο χώρο των αθηναϊκών bars. Φέτος, στον τρίτο χρόνο λειτουργίας του, ανεβάζει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά ανανεώνοντας τον χώρο του, προσθέτοντας νέα cocktails στην ήδη εξαιρετική λίστα και κρατώντας λίγα, αλλά ουσιαστικά πιάτα στο μενού του. Φυσικά, δεν αφήνει απ’ έξω τη μουσική – το σήμα κατατεθέν του.
Από τα decks του Zebra συνεχίζουν να περνούν σημαντικοί DJs, ενώ κάτι μας λέει ότι και φέτος τα lives του θα μας τραβήξουν και πάλι στο Νέο Ψυχικό. Συνεχίζοντας την παράδοση το Zebra ξεκινάει αυτή την Τετάρτη με το πρώτο Live Jazz Session της σεζόν. Στις 18 του Οκτώβρη και στις 20.30 ακριβώς, με ένα καλό cocktail στο χέρι, θα ακούσουμε Lounge Jazz από την Κατερίνα Αδαμοπούλου, γνωστή για τους υψηλού επιπέδου αυτοσχεδιασμούς της (βασικό συστατικό της jazz) αλλά και για την αυθεντική jazz χροιά της. Μαζί της ο Τρύφωνας Τύπου στο πιάνο, ο Γιώργος Ρούλος στο double bass και ο Αναστάσης Γούλιαρης στα ντραμς θα κρατήσουν τον ρυθμό μέχρι αργά. Ετοιμάσου και για δεύτερο ποτό.
Περικλέους 7, Νέο Ψυχικό, 6986391009, Fb: Zebra Bar, Instagram: @zebra_bar_athens
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Το Ποτάδικο δεν είναι απλώς άλλο ένα μπαρ, είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την αγάπη για τη μουσική
Ιδιορρυθμίες, λόγοι συναισθηματικοί και άλλοι που δεν τρώμε κάποια φαγητά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.