- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Το Zebra ξεκινάει με jazz τις live βραδιές. Σπεύσατε!
Αυτή την Τετάρτη Lounge Jazz ήχοι θα πλημμυρίσουν το δημοφιλές μπαρ του Νέου Ψυχικού
Το Zebra Bar οργανώνει το πρώτο Live Jazz Session για φέτος, την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου
Η κομψή, γαλαζοπράσινη μπάρα του πρωταγωνιστεί σε Instagram stories και αφηγήσεις ολοένα και περισσότερων φίλων σου. Όχι κι άδικα... Το Zebra είναι από τα ωραιότερα και πιο αξιόλογα bar που έχουν ανοίξει τα τελευταία χρόνια στο Νέο Ψυχικό, σε μία περιοχή που δεν μας έχει συνηθίσει σε τόσο ιδιαίτερα στέκια. Ατμοσφαιρικό, σερβίρει υπέροχα cocktails, λίγα, αλλά πολύ νόστιμα πιάτα και -κυρίως- μουσικές που για να ακούσεις, πρέπει να ψαχτείς καλά.
Ναι, το Zebra έχει το δικό του, μοναδικό χαρακτήρα, δεν μοιάζει με κανένα άλλο και γι’ αυτό έχει ήδη αφήσει το σημάδι του στο χώρο των αθηναϊκών bars. Φέτος, στον τρίτο χρόνο λειτουργίας του, ανεβάζει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά ανανεώνοντας τον χώρο του, προσθέτοντας νέα cocktails στην ήδη εξαιρετική λίστα και κρατώντας λίγα, αλλά ουσιαστικά πιάτα στο μενού του. Φυσικά, δεν αφήνει απ’ έξω τη μουσική – το σήμα κατατεθέν του.
Από τα decks του Zebra συνεχίζουν να περνούν σημαντικοί DJs, ενώ κάτι μας λέει ότι και φέτος τα lives του θα μας τραβήξουν και πάλι στο Νέο Ψυχικό. Συνεχίζοντας την παράδοση το Zebra ξεκινάει αυτή την Τετάρτη με το πρώτο Live Jazz Session της σεζόν. Στις 18 του Οκτώβρη και στις 20.30 ακριβώς, με ένα καλό cocktail στο χέρι, θα ακούσουμε Lounge Jazz από την Κατερίνα Αδαμοπούλου, γνωστή για τους υψηλού επιπέδου αυτοσχεδιασμούς της (βασικό συστατικό της jazz) αλλά και για την αυθεντική jazz χροιά της. Μαζί της ο Τρύφωνας Τύπου στο πιάνο, ο Γιώργος Ρούλος στο double bass και ο Αναστάσης Γούλιαρης στα ντραμς θα κρατήσουν τον ρυθμό μέχρι αργά. Ετοιμάσου και για δεύτερο ποτό.
Περικλέους 7, Νέο Ψυχικό, 6986391009, Fb: Zebra Bar, Instagram: @zebra_bar_athens
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Μυστικά για το ψήσιμο, δοσολογίες και χρόνοι και μια υπερτέλεια συνταγή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.