Θεματα

Alibertos Food & Wine: Η απόλυτη γαστρονομική εμπειρία στα Χανιά

Ένα fine εστιατόριο στα Κουνουπιδιανά, που επικεντρώνεται στο εκλεπτυσμένο φαγητό και το κρασί

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 880
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Albertos Food&Wine

Στον Aliberto στα Χανιά για μεσογειακά και κρητικά πιάτα

Όλα ξεκίνησαν τον Αύγουστο του 2020, όταν ο Γιώργος Μπαδογιάννης επέστρεψε στο νησί του, στην Κρήτη, στα Χανιά, και μαζί με μια μικρή ομάδα ανθρώπων με κοινό όραμα και αγάπη για τη γαστρονομία αποφάσισαν να ανοίξουν ένα fine εστιατόριο στα Κουνουπιδιανά, που επικεντρώνεται στο εκλεπτυσμένο φαγητό και το κρασί. Στον Aliberto θα βιώσετε την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία, θα δοκιμάσετε μεσογειακά και κρητικά πιάτα, όλα φτιαγμένα με υλικά άριστης ποιότητας από επιλεγμένους παραγωγούς και θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε στον κόσμο του κρασιού, επιλέγοντας από τον μακροσκελή κατάλογο που περιλαμβάνει τον εντυπωσιακό αριθμό των 700 ετικετών κρασιού που βρίσκονται στο κελάρι, το οποίο θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε. Να ξεκινήσετε σίγουρα με τη δημοφιλή παντζαροσαλάτα και το πιάτο με τα φρέσκα χόρτα από την περιοχή. Φυσικά δεν μπορείτε να παραλείψετε τη στάκα με αυγά και τρούφα, το ταρτάρ βοείου κρέατος και την «κρεατότουρτα» με αρνί από τα Σφακιά. Στα πιάτα με μοσχάρι, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 10 premium κοπές, σε ό,τι ποσότητα επιθυμείτε. Χαλαρώστε στην όμορφη ταράτσα του Alibertos, που σας υπόσχεται μια πλήρη γαστρονομική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.
Albertos Food&Wine
Albertos Food&Wine
Albertos Food&Wine
Alibertos, Λεωφόρος Ελευθέριου Βενιζέλου 91, Κουνουπιδιανά, 6958058404
www.alibertos.gr Instagram: alibertoschania

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.