Θεματα

Στην κουζίνα του Ηλία Μαμαλάκη

Νόστιμες σαλτσούλες για μάγειρες που δεν έχουν χρόνο

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
80856-163271.jpg

Τα ταξίδια του, ο λόγος του, οι συνταγές του μας έχουν ταξιδέψει, μας έχουν κρατήσει συντροφιά, μας έχουν εκμυστηρευτεί αμέτρητα μυστικά. Τώρα, ο αγαπημένος Ηλίας, μπαίνει και πάλι στην κουζίνα του, παίρνει τις κουτάλες και τις κατσαρόλες του, κόβει κρεμμυδάκια, ντοματούλες, μυρωδικά, φτιάχνει μικρά θαύματα και τα κλείνει σε χαριτωμένα βαζάκια.

n

Έξι έτοιμες σάλτσες που πάνε με όλα, γιατί καταλαβαίνει πως δεν υπάρχει πάντα ο χρόνος για να μαγειρέψουμε. Έτσι, εύκολα, απλά και δια χειρός Μαμαλάκη, έχουμε σάλτσα για τα ζυμαρικά μας, dressing για τη σαλάτα μας ή ντιπ για τα μπιφτέκια, τα κρεατικά αλλά και τα ψαρικά.

Σάλτσα με ντοματούλα και ψητή μελιτζάνα, πέστο με πιπεριά και σκορδάκι, σάλτσα με ντοματούλα και κάπαρη, πέστο με κεφαλοτύρι και αμύγδαλα, σάλτσα για ψητά και σαλάτες και πέστο με πιπεριά και δυόσμο είναι το δώρο του Ηλία προς όλους εμάς, τους μάγειρες χωρίς χρόνο. Γρήγορα στην κουζίνα σου για να τις δοκιμάσεις! 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.