Θεματα

Οι Κυριακάτικες βόλτες είναι οι καλύτερες

Το Golden Hall ανοιχτά και την Κυριακή

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
80533-162596.jpg

Τώρα που σιγά-σιγά έρχεται ο χειμώνας και νυχτώνει πιο νωρίς, η ανάγκη μας για βόλτες γίνεται μεγαλύτερη. Δεν υπάρχει τίποτα πιο χαλαρωτικό από το να είναι Κυριακή και να κάνεις μια όμορφη βόλτα μαζί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Και αν βρέχει ή κάνει κρύο; Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, γιατί υπάρχουν κάτι όμορφοι, στεγασμένοι και ζεστοί χώροι όπως του Golden Hall.

n

Γιατί το Golden Hall, τώρα μένει ανοιχτά τις Κυριακές -ξεκινώντας από αυτή την Κυριακή 9 Νοεμβρίου -μαζί με τα εστιατόρια και τα café που φιλοξενούνται σε αυτό. Από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 8 το βράδυ, μπορείτε να κάνετε τις βόλτες σας και μετά να χαλαρώσετε στα café του ισογείου Ben& Jerry’s, Starbucks, στο καφέ του πρώτου ορόφου Danessi Coffee House &Flocafe.

Μετά τον καφέ ανεβείτε στα εστιατόρια του δευτέρου ορόφου για πλούσια και ζεστά γεύματα. Pastis, Wagamama και Πρυτάνειον Gold, ανοίγουν τις πόρτες τους για να χορτάσουν τις απαιτήσεις σας.

n

Και μην ανησυχείτε για τους μικρούς μας φίλους. Θα μείνουν απασχολημένοι και χαρούμενοι στον παιδότοπο iPlay, που επίσης επεκτείνει το ωράριο λειτουργίας του και προσφέρει δραστηριότητες για όλα τα γούστα. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παρακολουθήσουν κουκλοθέατρο, να φτιάξουν κατασκευές LEGO, να ζωγραφίσουν, να παίξουν με πολύχρωμα φουσκωτά παιχνίδια και να ζήσουν αξέχαστες παιχνιδιάρικες στιγμές.

n

Το Golden Hall, είναι το ιδανικό μέρος για μια όμορφη Κυριακάτικη βόλτα που θα απολαύσει όλη η οικογένεια. Μπορείτε μάλιστα να πάτε με το αυτοκίνητο και να μην αγχώνεστε για το parking: εδώ είναι δωρεάν. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.