8 τέλεια παγωτά για ένα δροσερό καλοκαίρι

Bufala Gelato: The cream of ice creams!

Φρέσκο, βελούδινο παγωτό που φτιάχνεται καθημερινά µε 100% φρέσκο ελληνικό βουβαλινό γάλα Σερρών

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Bufala Gelato
Bufala Gelato
Bufala Gelato
Bufala Gelato
Bufala Gelato

Bufala Gelato: το παγωτό αυτό είναι µία εµπειρία από µόνο του

Στα χέρια σου κρατάς µία καυτή, βουτυρένια βάφλα. Αυτή όµως δεν είναι µία συνηθισµένη βάφλα. Σε σχήµα κωνικό, κλείνει µέσα της το όνειρο του καλοκαιριού: φρέσκο, βελούδινο παγωτό που φτιάχτηκε πριν λίγες ώρες µε 100% φρέσκο ελληνικό βουβαλινό γάλα Σερρών. Ναι, προφανώς µιλάµε για το (θεϊκό!) παγωτό του Bufala Gelato, του παγωτατζίδικου που ανύψωσε το κεφάλαιο «παγωτό» σε νέα, συναρπαστικά επίπεδα. Δεν είναι µόνο η πλούσια, γεµάτη γεύση αυτού του παγωτού που το κάνει να ξεχωρίζει. Είναι και η σύστασή του που µας επιτρέπει να απολαµβάνουµε το αγαπηµένο µας παγωτό χωρίς ενοχές. Το βουβαλινό γάλα δρα ευεργετικά στον ανθρώπινο οργανισµό και αποτελεί ιδανική λύση για όσους αγαπούν το παγωτό αλλά έχουν αλλεργίες ή δυσανεξία στη λακτόζη, καθώς περιέχει 40% περισσότερη πρωτεΐνη, 58% περισσότερο ασβέστιο, 30% λιγότερο ζάχαρη και 43% λιγότερη χοληστερόλη.

Το µοναδικό αυτό παγωτό φτιάχνεται καθηµερινά σε κάθε κατάστηµα Bufala Gelato, έτσι ώστε να φτάνει στα χέρια σου πάντα ολόφρεσκο. Όσο για τις γεύσεις, αυτές ποτέ δεν σταµατούν να ανανεώνονται, σε σηµείο που σχεδόν σε κάθε επίσκεψή σου ανακαλύπτεις και µία καινούργια δροσερή έκπληξη. Αυτή την εποχή, για παράδειγµα, θα βρεις το Rose Delight (κρέµα τριαντάφυλλο, λουκούµι και µπισκότο), το Black Cherry (κρέµα αµαρένα και µαύρη σοκολάτα), την Pavlova (κρέµα µαρέγκας, λευκή βέλγικη σοκολάτα, µαρµελάδα άγριας φράουλας µε δυόσµο), αλλά και την ανατρεπτική γεύση Matala (κρέµα ταχίνι µε χαρούπι και σοκολατένια µπισκότα).

Και αφού διαλέξεις τη γεύση που επιθυµείς µέσα από την τεράστια ποικιλία, άλλο δίληµµα σε περιµένει… Πού θες να σερβιριστεί το παγωτό σου; Μέσα σε φρεσκοψηµένο χωνάκι; Πάνω από αφράτα pancakes ή µέσα σε µία ζεστή κρέπα; Προτιµάς να µπει σε ένα πελώριο milkshake ή µέσα στον καφέ σου; Ή –ακόµα καλύτερα!– µήπως αυτό που θες είναι το εµβληµατικό bufflecone που έκλεψε τον ύπνο κάθε γλυκατζή από την πρώτη στιγµή που εµφανίστηκε; Ό,τι κι αν διαλέξεις ένα είναι σίγουρο: το παγωτό αυτό είναι µία εµπειρία από µόνο του.

ΑΘΗΝΑ (Airport Ελ. Βενιζέλος, Χαλάνδρι, Νέα Σµύρνη, Μοναστηράκι, Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγµένη)| ΡΟΔΟΣ| ΠΑΤΡΑ|ΘΕΡΜΗ

www.bufalagelato.com

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου