8 τέλεια παγωτά για ένα δροσερό καλοκαίρι

Kayak: Η ελληνική εταιρεία premium παγωτών έγινε 30 χρονών και το γιορτάζει µε παγωτά… cocktails!

Τα Kayak Kocktails είναι µία νέα limited edition και πρωτοποριακή σειρά παγωτών

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Kayak Kocktails, η νέα σειρά παγωτών της Kayak είναι εμπνευσμένη από τα αγαπημένα μας cocktails

To ηµερολόγιο δείχνει 1993 όταν στην Ελλάδα εµφανίζεται κάτι καινούργιο, ένα ολότελα ανατρεπτικό παγωτό. Φτιάχνεται µε τις καλύτερες πρώτες ύλες, έχει ασύγκριτη γεύση και τους πιο αναπάντεχους συνδυασµούς. Το παγωτό Kayak δεν µοιάζει µε κανένα άλλο. Αλλά αυτό ακριβώς είναι και ο στόχος της οικογένειας Σταυρίδη που το δηµιούργησε: να φτιάξει ένα premium παγωτό που θα άλλαζε για πάντα την εικόνα που έχουµε για τη δροσερή λιχουδιά. Και 30 χρόνια µετά, µπορούµε να πούµε µε σιγουριά ότι το πέτυχε.

Άλλωστε µόνο τυχαίο δεν είναι ότι την Kayak εµπιστεύονται σχεδόν όλα τα ξενοδοχεία 5 αστέρων και τα fine dining εστιατόρια – οι custom γεύσεις της πωλούνται σε πάνω από 2.000 σηµεία HORECA. Σε αυτά τα 30 χρόνια η εταιρεία µετρά 15 Boutique Kayak, 23 βραβευµένες γεύσεις και αµέτρητους λάτρεις των παγωτών της σε όλη τη χώρα. Αλλά κανένας δεν θα µπορούσε να φανταστεί την έκπληξη που µας επιφυλάσσει η Kayak µε αφορµή τη συµπλήρωση των 30 χρόνων της…

Η ελληνική εταιρεία premium παγωτών σκέφτηκε να γιορτάσει τα 30 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα µε µία νέα limited edition σειρά παγωτών, πρωτοποριακή όσο και η ίδια. Για σκέψου το: τι θα έλεγες να δοκιµάσεις ένα παγωτό… cocktail; Οι νέες γεύσεις Kayak Kocktails είναι εµπνευσµένες από τα πιο αγαπηµένα µας cocktails και καταφέρνουν να συνδυάσουν το παγωτό µε το whiskey, το gin, την tequila και το ρούµι!

Τα Kayak Kockctails διατίθενται σε premium συσκευασίες, απευθύνονται µόνο σε ενήλικες και τα βρίσκεις σε τέσσερις γεύσεις: Mexican Twist (παγωτό Dulce De Leche µε tequila blanco και κοµµάτια καραµέλας), Daquiri (sorbet µε φρούτα του πάθους, µάνγκο και λευκό ρούµι), Manhattan (βέλγικη σοκολάτα µε whiskey, κεράσι, γλυκό βερµούτ και bitter) και Espresso Martini (µε παγωτό µόκα-espresso, gin, λικέρ καφέ και κοµµάτια κακάο). Απίστευτο; Ναι! Ανακάλυψέ τα στις Boutique Kayak και σε πολύ επιλεγµένα σηµεία. Cheers!

www.kayak.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου