Θεματα

Johnnies' Beer: H νέα μπίρα είναι Lager και μυρίζει καλοκαίρι

Υπέροχη μπίρα από 100% κριθάρι και σιτάρι, χωρίς ζάχαρη, εκχυλίσματα και διάφορα αλλά υποκατάστατα

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 873
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Johnnies' Beer

Γνώρισε τη νέα μπίρα της Μακεδονικής Μικροζυθοποιίας Δράμας

Το καλοκαίρι σημαίνει έξοδο με φίλους και παγωμένη μπίρα δημιουργώντας τις δικές σου στιγμές και αναμνήσεις στην πόλη, το νησί, το σπίτι, το μπαρ. Η Μακεδονική Μικροζυθοποιία Δράμας, γνωστή πλέον ως JOHNNIES’ BEER από την παρέα Γιάννηδων που δοκίμασαν την πρώτη μπίρα του Ιωάννη Ετόγλου, μας έχει προσφέρει υπέροχες γεύσεις ως τώρα.

Johnnies' Beer

Η ζυθοποίηση γίνεται από ανθρώπους με μεράκι, στις καλύτερες συνθήκες παραγωγής με τον πλέον υπερσύγχρονο εξοπλισμό, ακολουθώντας την παραδοσιακή και απόλυτα φυσική διαδικασία ζύμωσης και ωρίμανσης. Παράγεται με υπευθυνότητα ένα γνήσιο φρέσκο και ζωντανό προϊόν 100% από κριθάρι και σιτάρι, χωρίς ζάχαρη, εκχυλίσματα και διάφορα αλλά υποκατάστατα.

Johnnies' Beer

Μετά από αρκετούς πειραματισμούς, η JOHNNIES’ BEER δημιούργησε μια Lager πρόταση: μια απαστερίωτη, φρέσκια, ξανθιά, με διαυγή λάμψη και πυκνό αφρό μπίρα που παράγεται από τέσσερις εκλεκτές ποικιλίες ελληνικής βύνης κριθαριού και τρία είδη εξαιρετικών λυκίσκων. Τα αρώματα εσπεριδοειδών συναντούν τα αρώματα βύνης και από την πρώτη γουλιά απολαμβάνεις μια φρουτώδη γεύση που εναλλάσσεται με μια διακριτική πικράδα. Συνόδευσέ την με κρέατα σχάρας, θαλασσινά ή πίτσα και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο! Και σημείωσε ότι σε λίγες ημέρες η JOHNNIES’ BEER θα κυκλοφορήσει μια Pilsner και μια ΙΡΑ πρόταση.

Johnnies' Beer

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΪΑ Ε.Ε.
Αγρόκτημα Προαστείου Δράμας, Μικροχώρι Δράμας, 2521069500
johnniesbeer.gr, Facebook: johnniesbeer, Instagram: @johnnies_beer

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.