- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
The Smashers: Τα πιο λαχταριστά smash burgers στο χέρι σου
Ένα «θαύμα» που, όπως λένε, κρατά από τον Αμερικάνικο Νότο
Η τάση που λατρεύουν οι Αθηναίοι στα μπέργκερ έρχεται από τον αμερικανικό Νότο και αναβιώνει στο The Smashers με τον πιο νόστιμο τρόπο. Εδώ, τα ζουμερά και πληθωρικά μπιφτέκια «πατιούνται» πάνω στην καυτή πλάκα και φτιάχνουν πεντανόστιμα smashed burgers. Το μπιφτέκι λεπτό και ξεροψημένο εξωτερικά, ζουμερό εσωτερικά, «αγκαλιάζεται» από το αφράτο ψωμάκι και συνδυάζεται με φρέσκα υλικά και λαχταριστές σος.
Οι επιλογές πολλές, για να ικανοποιήσουν τη μεγάλη μας όρεξη και όλα τα γούστα. Από τα «must» είναι το πληθωρικό The Double Smashers burger, με διπλό 100% μοσχαρίσιο μπιφτέκι, διπλό τυρί, μαρούλι iceberg, onion rings, πίκλες, smoky BBQ και baconnaise sauce, ενώ το The Real Smashers burger θα σε χορτάσει για τα καλά, με τριπλό 100% μοσχαρίσιο μπιφτέκι, διπλό τυρί τσένταρ, τηγανητό αυγό, μπέικον, ψητό κρεμμύδι και τη μοναδική smoky BBQ sauce. Αν είσαι λάτρης του κοτόπουλου, οι Smashers ξέρουν πολύ καλά να απογειώνουν τη γεύση του και έχουν δημιουργήσει μια σειρά από τραγανές επιλογές. Δικό μας αγαπημένο το Kimchi Daebak, με την kimchi σάλτσα από την Κορέα να δημιουργεί έναν εξαιρετικό συνδυασμό με το τραγανό φιλέτο κοτόπουλο.
Όλα αυτά μπορείτε να τα βρείτε στα σημεία The Smashers στο Παγκράτι, Μαρούσι και Νέο Ηράκλειο μέσω delivery ή pickup.
Extra Tip: Υπάρχουν επιλογές για vegan με φαλάφελ ή meat free burgers.
Site: thesmashers.gr, Facebook: TheSmashers_Burgers, Instagram: @thesmashers_burgers
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Το Ποτάδικο δεν είναι απλώς άλλο ένα μπαρ, είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την αγάπη για τη μουσική
Ιδιορρυθμίες, λόγοι συναισθηματικοί και άλλοι που δεν τρώμε κάποια φαγητά
Ένα από τα ομορφότερα σημεία να απολαύσεις τη θέα της Ακρόπολης
Πρώτος καλεσμένος ο Γρηγόρης Χέλμης την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου
Τα μέλια των Τομ Κορόγιαννου και Νίκου Καλδάνη θα έπρεπε να κάνουν ήδη διεθνή καριέρα
Αν προορισμός σου είναι η Αράχοβα, η Ιτέα ή το Γαλαξίδι, μείνε στη Λιβαδειά!
Σοκολατόπιτες, γαλακτομπούρεκο και θεϊκό προφιτερόλ. Αυτά τα ζαχαροπαλστεία έχουν τα γλυκά που ονειρεύεσαι
Ένα gelato bar με υπέροχη αισθητική και πολλές λιχουδιές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.