Θεματα

Το πιο φρέσκο πρωινό

Χειροποίητες πίτες, πιροσκί και πεϊνιρλί- το Zimorino έχει απ’ όλα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
80150-161865.jpg

Στο Zimorino κάθε μέρα βρίσκεις το πιο φρέσκο πρωινό, από τα πιο αγνά και ποιοτικά υλικά, σε μια μεγάλη ποικιλία. Εδώ οι άνθρωποι ξέρουν να ζυμώνουν, όπως φανερώνει και το όνομα, που έδωσαν στο εργαστήριο-κατάστημά τους. Μην χάσεις το πιροσκί τους, τόσο ελαφρύ που δεν θα καταλάβαινες ότι είναι τηγανητό, σε 15 πρωτότυπες γεύσεις, όπως αυγό - μπέικον, πατάτα- μανιτάρι, Φιλαδέλφεια - γαλοπούλα. Αλλά και το χειροποίητο πεϊνιρλί τους ξεχωρίζει, αφού, σεβόμενοι την παράδοση, σου το προσφέρουν με αφράτη και μαλακή ζύμη, πλούσιο τυρί και έξι διαφορετικές γεμίσεις (must το κοτομπέικον)

Λ. Αθηνών, 329, Αιγάλεω, 210 5313503, fb: zimorino

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.