Θεματα

Το πιο φρέσκο πρωινό

Χειροποίητες πίτες, πιροσκί και πεϊνιρλί- το Zimorino έχει απ’ όλα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
80150-161865.jpg

Στο Zimorino κάθε μέρα βρίσκεις το πιο φρέσκο πρωινό, από τα πιο αγνά και ποιοτικά υλικά, σε μια μεγάλη ποικιλία. Εδώ οι άνθρωποι ξέρουν να ζυμώνουν, όπως φανερώνει και το όνομα, που έδωσαν στο εργαστήριο-κατάστημά τους. Μην χάσεις το πιροσκί τους, τόσο ελαφρύ που δεν θα καταλάβαινες ότι είναι τηγανητό, σε 15 πρωτότυπες γεύσεις, όπως αυγό - μπέικον, πατάτα- μανιτάρι, Φιλαδέλφεια - γαλοπούλα. Αλλά και το χειροποίητο πεϊνιρλί τους ξεχωρίζει, αφού, σεβόμενοι την παράδοση, σου το προσφέρουν με αφράτη και μαλακή ζύμη, πλούσιο τυρί και έξι διαφορετικές γεμίσεις (must το κοτομπέικον)

Λ. Αθηνών, 329, Αιγάλεω, 210 5313503, fb: zimorino

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.