Θεματα

Ξέρεις τον καλύτερο τρόπο για να σερβιριστεί το METAXA Honey;

Η ιδέα σου μπορεί να είναι αυτή που θα παρουσιαστεί στο Athens Bar Show

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
79745-161139.jpg

Είσαι ένας bartender γεμάτος ιδέες, αλλά δεν έχεις πού να την παρουσιάσεις; Τώρα το Μetaxa σου δίνει την ευκαιρία να εντυπωσιάσεις τους πάντες. Μπες τώρα στη σελίδα του facebook, The Leading Bartenders Society, πρότεινε τις καλύτερες ιδέες σου (που μπορούν να αφορούν cocktails, long drinks, τρόπους σερβιρίσματος, rituals κ.α.) για την παρουσίαση και το σερβίρισμα του METAXA Honey και ενθουσίασε την κριτική επιτροπή!

n

Οι bartenders με τις τρεις καλύτερες ιδέες, θα έχουν την ευκαιρία να τις παρουσιάσουν στο Athens Bar Show, που θα γίνει 4-5 Νοεμβρίου στην Τεχνόπολις στο Γκάζι, αλλά και σε ειδικό buzzwirthy αφιέρωμα σε digital μέσα. Το κοινό που θα παρευρεθεί στην παρουσίαση θα αποφασίσει ποια ιδέα κάνει BUZZZ.

Το καλύτερο σου το κρατάμε για το τέλος: ο νικητής θα κερδίσει τη συμμετοχή του στο London Calling Tour, τον Απρίλιο του 2015, για να ανακαλύψει τα τελευταία trends του bartending, στα καλύτερα bars του Λονδίνου. Λοιπόν, τι λες; Προλαβαίνεις να στείλεις τις ιδέες σου μέχρι σήμερα;

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.