Θεματα

Το εμβληματικό Botrini’s ανοίγει πανιά (και) για τη Μύκονο

Αυτό το καλοκαίρι το βραβευμένο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι θα βρίσκεται μέσα στο Katikies Mykonos

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Botrini’s Mykonos

Το νησί των ανέμων σύντομα θα έχει το δικό του Botrini’s Restaurant μέσα στο ξενοδοχείο Katikies Mykonos

Άσπρο και τόσο πολύ μπλε. Από τη μία το ολόλευκο «καταφύγιο», από την άλλη ο ουρανός και η θάλασσα σε πλήρη ένωση. Είναι απόλυτα εμφανές πως ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του ξενοδοχείου Katikies έχει γίνει με μεγάλο σεβασμό προς το φυσικό περιβάλλον και την παράδοση των Κυκλάδων. Ίσως να είναι ακριβώς αυτός ο λόγος που κάθε ταξιδιώτης νιώθει εδώ μία γαλήνη, σαν να έχει μόλις επιστρέψει σπίτι του.

Katikies Mykonos

Οι Katikies είναι μία εντυπωσιακή συλλογή από επτά πολυτελή ελληνικά ξενοδοχεία στη Μύκονο και τη Σαντορίνη. Όλα τα ξενοδοχεία είναι χτισμένα έτσι ώστε να χαρίζουν ηρεμία και ιδιωτικότητα, προσφέροντας στους επισκέπτες τους ένα ασφαλές καταφύγιο. Αλλά και πολλές γαστρονομικές εκπλήξεις. Πέρυσι μέσα στο Katikies Santorini άνοιξε το Botrini’s Santorini, η πρώτη κυκλαδίτικη βερσιόν του διάσημου και βραβευμένου με αστέρι Michelin αθηναϊκού εστιατορίου. Φέτος είναι η σειρά της Μυκόνου να φιλοξενήσει το διάσημο εστιατόριο, μαζί και τον εκπληκτικό σεφ του, τον γνωστό Έκτορα Μποτρίνι.

Έκτορας Μποτρίνι
Έκτορας Μποτρίνι

Το ολοκαίνουργιο Botrini’s μέσα στο Katikies Mykonos ακολουθεί και εδώ τις αξίες που χάρισαν στο Botrini’s τις πολυάριθμες βραβεύσεις, ανάμεσά τους και το πολυπόθητο αστέρι Michelin. Η μόνη διαφορά θα είναι στην τοποθεσία. Τη θέση της κομψής, αστικής μονοκατοικίας στο Χαλάνδρι παίρνει το σαγηνευτικό κυκλαδίτικο σκηνικό, το καταγάλανο αιγαιοπελαγίτικο φόντο και μία εξωτική boho-chic ατμόσφαιρα.

Botrini’s Mykonos

Πάνω από τη γνωστή παραλία του Αγίου Ιωάννη οι επισκέπτες θα απολαύσουν τα εντυπωσιακά πιάτα του ελληνοιταλού σεφ που με κορυφαία υλικά, υψηλές τεχνικές και αστείρευτο ταλέντο προσφέρουν πάντα μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία. Θα τα ανακαλύψετε μέσα σε degustation και a la carte μενού και θα τα συνοδέψετε μαζί με κάποια από τις εξαιρετικές ελληνικές και διεθνείς ετικέτες κρασιού που επιμελείται ο Γιάννης Καρακάσης MW (Master of Wine).

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 7: Η ιστορία του ψαριού
Η ιστορία του ψαριού

Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα

Συνταγές του μίξερ για ψάρι και γλυκά που ταιριάζουν
Μίξερ από την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: 5 συνταγές με ψάρι και 5 επιδόρπια που ταιριάζουν

Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι

Μίξερ 7: Η ελληνική Ιχθυοκαλλιέργεια
Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια σήμερα: Υγιεινό ψάρι, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές

Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.