Θεματα

Ποιος ήταν ο καλύτερος σεφ του 2022;

Οι αναγνώστες μας, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, επέλεξαν σύμφωνα με τα δικά τους κριτήρια. Δείτε το αποτέλεσμα.

62222-137653.jpg
A.V. Team
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χριστόφορος Πέσκιας
Χριστόφορος Πέσκιας

Όσκαρ 2022: Οι αναγνώστες της ATHENS VOICE ψήφισαν τον καλύτερο σεφ

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στην ATHENS VOICE ψηφίσαμε τα εστιατόρια που ξεχώρισαν, τους σεφ που έκαναν τη διαφορά, όλα τα στέκια της πόλης που συζητήθηκαν. Έπειτα, σας ζητήσαμε να ψηφίσετε τα δικά σας αγαπημένα εστιατόρια (μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα εδώ). Κι εσείς με τη σειρά σας, μέσα από το σάιτ της A.V. ανακατέψατε την κατάταξη στις δεκάδες σύμφωνα με τα δικά σας κριτήρια και δώσατε τα δικά σας αποτελέσματα. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους! 

1. Χριστόφορος Πέσκιας (Balthazar, Dopios)

Χριστόφορος Πέσκιας
Χριστόφορος Πέσκιας

2. Μανώλης Παπουτσάκης (Χαρούπι, Δέκα Τραπέζια)

Μανώλης Παπουτσάκης
Μανώλης Παπουτσάκης

3. Αλεξάνδρος Τσιοτίνης (CTC)

Αλεξάνδρος Τσιοτίνης
Αλεξάνδρος Τσιοτίνης

4. Άνταμ Κοντοβάς (Saitama)

Άνταμ Κοντοβάς
Άνταμ Κοντοβάς

5. Τάσος Μαντής (Soil) / Γκίκας Ξενάκης (Aleria)

Τάσος Μαντής
Τάσος Μαντής
Γκίκας Ξενάκης
Γκίκας Ξενάκης

6. Σήφης Μανουσέλης

Σήφης Μανουσέλης
Σήφης Μανουσέλης

7. Θάνος Φέσκος (Delta)

Θάνος Φέσκος
Θάνος Φέσκος

8. Μίλτος Αρμένης (Bocas Meze)

Μίλτος Αρμένης
Μίλτος Αρμένης

9. Γιώργος Παπαζαχαρίας (Delta)

Γιώργος Παπαζαχαρίας
Γιώργος Παπαζαχαρίας

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.