Θεματα

Circus είναι και γυρίζει

Με νέο μενού, κάνει το γύρο του κόσμου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
78825-159033.jpg

Το Circus είναι (all day) στέκι τα τελευταία οκτώ χρόνια. Στο μεταίχμιο μεταξύ Κολωνακίου και Εξαρχείων, στην οδό Ναυαρίνου, το πετυχαίνεις μετά τα ψώνια για φαγητό, μετά τη βόλτα για καφέ και ό,τι ώρα θες για ποτό.

Φέτος αλλάζει τη γαστριμαργική ρότα του και βάζει πλώρη για ακόμα πιο μακρινές θάλασσες. Στο νέο κατάλογο βρίσκεις μεσογειακό ταμπεραμέντο και διάθεση για πολλά ταξίδια

Πάρε μια γεύση από την πολυεθνική παύλα ταξιδιάρα κουζίνα: μεξικάνικες φωλιές τορτίγιας, λονδρέζικα fish and chips με σος ταρτάρ και φρέσκια τσιπς πατάτας, αυθεντικά φαλάφελ με σάλτσα ντομάτας, κόλιανδρου, πουρέ μελιτζάνας και σος ταχίνι, αμερικάνικα burgers, αυθεντικές Αργεντίνικες συνταγές burritos, ισπανική παέγια, ναπολιτάνικες πέννες και ταλιατέλες με χοιρινό στρογκάνοφ με άρωμα Ρωσίας. Πεινάσαμε;

Ναυαρίνου 11, 210 3615255

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.