Θεματα

Circus είναι και γυρίζει

Με νέο μενού, κάνει το γύρο του κόσμου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
78825-159033.jpg

Το Circus είναι (all day) στέκι τα τελευταία οκτώ χρόνια. Στο μεταίχμιο μεταξύ Κολωνακίου και Εξαρχείων, στην οδό Ναυαρίνου, το πετυχαίνεις μετά τα ψώνια για φαγητό, μετά τη βόλτα για καφέ και ό,τι ώρα θες για ποτό.

Φέτος αλλάζει τη γαστριμαργική ρότα του και βάζει πλώρη για ακόμα πιο μακρινές θάλασσες. Στο νέο κατάλογο βρίσκεις μεσογειακό ταμπεραμέντο και διάθεση για πολλά ταξίδια

Πάρε μια γεύση από την πολυεθνική παύλα ταξιδιάρα κουζίνα: μεξικάνικες φωλιές τορτίγιας, λονδρέζικα fish and chips με σος ταρτάρ και φρέσκια τσιπς πατάτας, αυθεντικά φαλάφελ με σάλτσα ντομάτας, κόλιανδρου, πουρέ μελιτζάνας και σος ταχίνι, αμερικάνικα burgers, αυθεντικές Αργεντίνικες συνταγές burritos, ισπανική παέγια, ναπολιτάνικες πέννες και ταλιατέλες με χοιρινό στρογκάνοφ με άρωμα Ρωσίας. Πεινάσαμε;

Ναυαρίνου 11, 210 3615255

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.