Θεματα

Το πιο μελένιο πρωινό

Τα Honey Cheerios με ακόμη περισσότερο μέλι!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
78726-158839.jpg

Όταν ήσουν μικρός, πριν φύγεις για το σχολείο η μαμά σου, σου ετοίμαζε το πρωινό: Cheerios βουτηγμένα στο γάλα. Θυμάσαι που αφού τέλειωναν τα μελένια δαχτυλίδια, σήκωνες το μπολ και έπινες το γάλα και μετά είχες «μουστάκια» γύρω από τα χείλη;

Αν αυτό το κάνεις ακόμα, συμπάσχουμε. Μην ανησυχείς, είναι απόλυτα φυσιολογικό. Άλλωστε ποιος μπορεί να αντισταθεί στη γεύση των Cheerios και στη μελένια γεύση που αφήνουν στο γάλα; Κανείς.

n

Αν εξακολουθούν τα Cheerios να είναι και τα δικά σου αγαπημένα δημητριακά, σου έχουμε το καλύτερο νέο: τα Honey Cheerios, τώρα έχουν νέα, ακόμα πιο μελένια γεύση! Αναζήτησε τις νέες συσκευασίες που κυκλοφορούν ήδη και μετά πήγαινε σπίτι να τις δοκιμάσεις. Βούτηξε τα τραγανά δαχτυλίδια μέσα στο γάλα και άσε τη γλυκιά απόλαυση να σε παρασύρει από την πρώτη κιόλας μπουκιά.

n

Τα Cheerios είναι δημητριακά ολικής άλεσης με πολύ μέλι, ενέργεια και το μυστικό για ένα υγιεινό πρωινό με πολλά χαμόγελα.

Μη μείνεις όμως μόνο στα πρωινό. Τα αγαπημένα μας δημητριακά είναι για όλες τις ώρες: μπορούν να γίνουν ένα υγιεινό και χορταστικό σνακ ή ένα ελαφρύ βραδινό γεύμα. Τα Cheerios κολλάνε παντού. Και εσύ μαζί τους.

#back2honey

Follow @Cheerios_GR

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.