Θεματα

Fixers Coffee makers & bakers: Σου φτιάχνουν τη διάθεση και τη μέρα!

Το νέο στέκι στο Παγκράτι είναι γεμάτο λιχουδιές

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 856
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Fixers Coffe makers & bakers

Fixers Coffe makers & bakers: για καφέ και χειροποίητα γλυκά στο νέο στέκι του Παγκρατίου

Το άρωμα του φρέσκου καφέ σε καλωσορίζει πριν ακόμη ανοίξεις την πόρτα. Το άρωμα αυτό συνοδεύει και μία ακόμη μυρωδιά: είναι εκείνη των λαχταριστών, χειροποίητων rolls που ψήνονται κάθε πρωί και κάνουν τον κόσμο να μοσχομυρίζει βούτυρο. Αυτά τα λαχταριστά συμβαίνουν στο Fixers, το νέο καφέ - microbakery που μόλις άνοιξε στο Παγκράτι.

Fixers Coffe makers & bakers

Πίσω από το Fixers βρίσκονται ο Χρήστος, ο Αρτέμης, ο Τάσος, ο Γιώργος, η Μαρία και ο Παύλος, που κάθε πρωί δημιουργούν με φαντασία και μεγάλη μαεστρία όλα όσα πρόκειται να δοκιμάσεις. Και ποια είναι αυτά; Πρώτα απ’ όλα αυτός ο υπέροχα αρωματικός καφές. Πρόκειται για ένα τέλειο blend από 100% κόκκους Arabica από τρεις επιλεγμένες περιοχές της Βραζιλίας, που μπορείς να τον απολαύσεις επιτόπου ή να τον πάρεις μαζί στη βόλτα σου. Έπειτα είναι τα φοβερά νόστιμα χειροποίητα γλυκά και αλμυρά σνακ που η Έμμα ζυμώνει και ψήνει κάθε πρωί στο παρασκευαστήριο που λειτουργεί στο πατάρι. Θα βρεις σάντουιτς με χειροποίητο ψωμί, αφράτα cakes, μπάρες, cookies, διάφορα γλυκά (όπως το Baked Cheesecake ή τη Flan με την καραμελωμένη σφολιάτα και την κρέμα καραμέλας) και βέβαια τα άκρως λαχταριστά rolls με τη χειροποίητη ζύμη που βγαίνουν σε διάφορες γεύσεις, γλυκές και αλμυρές.

Fixers Coffe makers & bakers
Fixers Coffe makers & bakers

Αργά το απόγευμα τη θέση του καφέ παίρνουν κρασιά του ελληνικού αμπελώνα, μπίρες, ποτά κι aperitivo που μπορείς να συνοδεύσεις με ντελικάτη pinsa, street food αλλά και healthy επιλογές από τα expert brands The Smashers & katsika Bostanic Gourmet. Όλα αυτά σε έναν σύγχρονο και cozy χώρο με υπέροχο design. Άλλωστε ο σχεδιασμός έχει την υπογραφή του διεθνούς αρχιτεκτονικού γραφείου της Αφροδίτης Κρασσά, που εδρεύει στο Λονδίνο.

Fixers Coffe makers & bakers

Μια καλή ευκαιρία να γνωρίσεις τους Fixers είναι αυτό το Σάββατο 28 Ιανουαρίου από τις 16.00 και μετά. Θα σε περιμένουν με καφέ, ποτό, φρεσκοψημένες λιχουδιές για όλους και πολλή μουσική για να σου φτιάξει τη διάθεση! Καθημερινά από 08.00 έως αργά το βράδυ.

Fixers Coffe makers & bakers

Βρυάξιδος 2, Παγκράτι, www.fixerscoffee.com, Fb: fixerscoffee, Instagram: @fixerscoffee

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 7: Η ιστορία του ψαριού
Η ιστορία του ψαριού

Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα

Συνταγές του μίξερ για ψάρι και γλυκά που ταιριάζουν
Μίξερ από την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: 5 συνταγές με ψάρι και 5 επιδόρπια που ταιριάζουν

Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι

Μίξερ 7: Η ελληνική Ιχθυοκαλλιέργεια
Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια σήμερα: Υγιεινό ψάρι, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές

Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.