Θεματα

9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ - The Greek Fine Food Exhibition, η ανανεωμένη έκθεση τροφίμων επιστρέφει στο Mec Παιανίας

Από το Σάββατο 4 έως τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Η βραβευμένη έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ επιστρέφει από το Σάββατο 4 έως την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 στο Mec Παιανίας, με παραγωγούς που συμμετέχουν αποκλειστικά στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ κι ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων

Από τις 4 έως τις 6 Φεβρουαρίου, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, η μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων στη χώρα μας, υποδέχεται στο MEC Παιανίας πλήθος παραγωγών artisanal προϊόντων μικρής παραγωγής και προϊόντων delicatessen που συμμετέχουν αποκλειστικά στην έκθεση, καθώς και εκπροσώπους επιχειρήσεων από τον κλάδο της λιανικής, της εστίασης, του τουρισμού και των ξενοδοχείων για ένα τριήμερο γεμάτο εμπορικές συμφωνίες.

Οι εκθέτες της 9ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν απευθείας με τους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες του κλάδου στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο Buyers Square μέσω προκαθορισμένων συναντήσεων. Ήδη επιλεγμένοι buyers από χώρες όπως το Dubai, η Ρουμανία, η Πολωνία, η Ιταλία, τα Αραβικά Εμιράτα, η Κύπρος και φυσικά ελληνικές επιχειρήσεις, έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τους εκθέτες της ΕΞΠΟΤΡΟΦ.

ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Ξενοδοχειακοί όμιλοι όπως Mitsis Hotels, Hotel Brain, Atlantica Hotes, Tor Hotel Group κ.α. έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, ενώ εταιρείες όπως οι Υπεραγορές Σκλαβενίτη, MARKET-IN, Ok Any Time Market, Metro Cash& Carry, Mavrikos Imports, Grecki Market, Emporio Egnatia, P&P Prokopiou και άλλοι, αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια αυτή.
Μάλιστα, μέσω της ειδικά διαμορφωμένης πλατφόρμας www.thedelifair.gr, οι εκθέτες θα παρουσιάζουν τα προϊόντα τους δωρεάν για έναν ολόκληρο χρόνο. 

Στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ θα πραγματοποιηθούν εξειδικευμένα σεμινάρια αφιερώνοντας κάθε ημέρα διεξαγωγής της έκθεσης σε μια σύγχρονη γαστρονομική τάση. Βιωσιμότητα, Farm to Table και Αυθεντικότητα είναι το τρίπτυχο, στο οποίο στηρίζεται το σύνολο των παράλληλων εκδηλώσεων της φετινής διοργάνωσης.

ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Θεωρία και Πράξη θα συναντηθούν στους χώρους της Premium έκθεσης με καλεσμένους που θα μαγειρέψουν και θα συζητήσουν για τις τάσεις που έχουν κυριαρχήσει στον κλάδο της γαστρονομίας. Παράλληλα, η αγαπημένη εκδήλωση «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» και ο οικοδεσπότης Chef Κώστας Μπουγιούρης, μέσα από απολαυστικές τοπικές συνταγές, θα «ταξιδέψουν» τους επισκέπτες της έκθεσης στην ελληνική επικράτεια. Κεντρική παρουσιάστρια των εκδηλώσεων η Εύα Παρακεντάκη.

Τιμώμενη περιφέρεια στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ είναι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ δέκα επιχειρήσεις από την Ιταλία έρχονται στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ ως εκθέτες σε ειδικό section, με στόχο την ενίσχυση των εμπορικών σχέσεων μεταξύ των χωρών.

Τέλος, στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ - The Greek Fine Food Exhibition θα απονεμηθούν τα Athens Fine Food Awards 2023, τα σημαντικότερα βραβεία ποιότητας και γεύσης για τους Έλληνες παραγωγούς Premium προϊόντων. Περισσότερες πληροφορίες στο www.expotrof.gr.

EXPOTROF 2023 TVC

Με τη σφραγίδα της RM International
Τη διοργάνωση της 9ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition αναλαμβάνει η RM International. Με συνεχή παρουσία στην Ελλάδα, η RM International έχει διοργανώσει πάνω από 50 κορυφαίες εκθέσεις που έχουν κερδίσει την προτίμηση περισσότερων από 1.000.000 επισκεπτών.

ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Info 

9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2023 – The Greek Fine Food Exhibition
04-06 Φεβρουαρίου 2023
Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας
www.expotrof.gr

Η ATHENS VOICE είναι χορηγός επικοινωνίας

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.