Terra Vegane: Βιολογικά υποκατάστατα κρέατος, τυριού και αυγού για μία vegan διατροφή που δεν της λείπει τίποτα!
Terra Vegane: μία πρωτοποριακή εταιρεία με καινοτόμα vegan προϊόντα
Αυτή η ιστορία ξεκίνησε το 2013 στη Γερμανία, τη στιγμή που ο σεφ Jarrod Ducat διαπίστωσε ότι παρόλο που εκεί έξω υπάρχει πληθώρα vegan προϊόντων, στην πραγματικότητα ελάχιστα από αυτά είναι βιολογικά. Έτσι αποφάσισε να δημιουργήσει τους δικούς του κωδικούς, ιδρύοντας την Terra Vegane, μία πρωτοποριακή εταιρεία με καινοτόμα vegan προϊόντα που όχι μόνο δεν υστερούν σε τίποτα σε σχέση με τα συμβατικά, αλλά επιπλέον είναι βιολογικά και clean label, καθώς δεν περιέχουν ίχνος χημικών συστατικών.
Από τον Νοέμβριο, χάρη στη Futurelife που είναι ο αποκλειστικός εκπρόσωπος της εταιρείας στην Ελλάδα, βρίσκουμε τα προϊόντα της Terra Vegane και στη χώρα μας. Στην πλούσια γκάμα θα ανακαλύψεις εναλλακτικά προϊόντα κρέατος, τυριού, ακόμα και αυγού (!) για κάθε μικρή ή μεγάλη δημιουργία στην κουζίνα.
Φτιάξε μία vegan Carbonara με vegan bacon, αυγό και παρμεζάνα, μαγείρεψε μία πλούσια μακαρονάδα με vegan κιμά, αναβάθμισε το πρωινό σου με μία vegan ομελέτα ή με ένα σάντουιτς με vegan σαλάμι, και σέρβιρε στο κυριακάτικο τραπέζι το εκπληκτικό Roast, ένα vegan ρολό που θα λατρέψουν ακόμη και όσοι δεν είναι vegan!
Τα προϊόντα Terra Vegane θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις όλες τις συνταγές που λαχταράς, χωρίς καμία έκπτωση στη γεύση, στην υφή ή στην υγεία σου. Να σημειώσουμε πως όλα τα προϊόντα είναι plant-based, clean label, bio και 100% vegan, και μπορείς να τα παραγγείλεις online στο www.futurelife.gr ή να τα βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα και Καλαμάτα.
www.futurelife.gr, 2102620309, Fb: Futurelife.gr, Instagram: @futurelife.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Μυστικά για το ψήσιμο, δοσολογίες και χρόνοι και μια υπερτέλεια συνταγή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.