Το αλλαντοπωλείο Μιράν είναι από τα πιο φημισμένα αυτής της πόλης. Για τα σουτζούκια, τα αλλαντικά, το σπάνιο παστουρμά του και τόσα ακόμα καλούδια-αδυναμίες κάθε σωστού μερακλή. Αν πάει καιρός από την τελευταία φορά που βρεθήκατε εκεί και άρχισε να σας πιάνει η λιγούρα, μεθαύριο είναι μια σωστή στιγμή για να ξαναπάτε.
Το Σάββατο 11 Οκτωβρίου και μετά τις 11.30, η Ελένη Ψυχούλη, δημοσιογράφος, συγγραφέας και τηλεοπτική σταρ –παρουσιάζει την επιτυχημένη εκπομπή του ΣΚΑΙ Chef στον Αέρα–, φέρνει μαζί της γνώσεις, εμπειρία αλλά και κέφι και μαγειρεύει ανεπανάληπτες λιχουδιές. Όπως τηγανιά με σουτζούκι Μιράν, μανιτάρια και γραβιέρα, και για συνοδεία μια ακόμη ελληνική μπίρα, τη Voreia.
Σας περιμένουν και δώρα. Δύο τυχεροί θα κερδίσουν το βιβλίο της Ελένης, «Η Ελένη Ψυχούλη μαγειρεύει του καλού καιρού», γεμάτο εύκολες, καθημερινές συνταγές δοσμένες με πολύ πρωτότυπο και αγαπησιάρικο τρόπο.
Όσοι ενδιαφέρεστε, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας εδώ.
Ευριπίδου 45, 210 3217187
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εδώ θα ανακαλύψεις από δεκάδες noodles μέχρι τσιπς από φύκια
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.