Θεματα

Η Ελένη Ψυχούλη μαγειρεύει στου Μιράν

Νοστιμιές και δώρα στο γνωστό μαγαζί της Ευριπίδου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
78404-158218.jpg

Το αλλαντοπωλείο Μιράν είναι από τα πιο φημισμένα αυτής της πόλης. Για τα σουτζούκια, τα αλλαντικά, το σπάνιο παστουρμά του και τόσα ακόμα καλούδια-αδυναμίες κάθε σωστού μερακλή. Αν πάει καιρός από την τελευταία φορά που βρεθήκατε εκεί και άρχισε να σας πιάνει η λιγούρα, μεθαύριο είναι μια σωστή στιγμή για να ξαναπάτε.

Το Σάββατο 11 Οκτωβρίου και μετά τις 11.30, η Ελένη Ψυχούλη, δημοσιογράφος, συγγραφέας και τηλεοπτική σταρ –παρουσιάζει την επιτυχημένη εκπομπή του ΣΚΑΙ Chef στον Αέρα–, φέρνει μαζί της γνώσεις, εμπειρία αλλά και κέφι και μαγειρεύει ανεπανάληπτες λιχουδιές. Όπως τηγανιά με σουτζούκι Μιράν, μανιτάρια και γραβιέρα, και για συνοδεία μια ακόμη ελληνική μπίρα, τη Voreia.

n

Σας περιμένουν και δώρα. Δύο τυχεροί θα κερδίσουν το βιβλίο της Ελένης, «Η Ελένη Ψυχούλη μαγειρεύει του καλού καιρού», γεμάτο εύκολες, καθημερινές συνταγές δοσμένες με πολύ πρωτότυπο και αγαπησιάρικο τρόπο.

Όσοι ενδιαφέρεστε, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας εδώ.

Ευριπίδου 45, 210 3217187

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.