Θεματα

3 διάσημοι σεφ δημιουργούν το δικό τους bao στο Thess Bao

Μία νόστιμη κίνηση με καλό σκοπό!

56855-123975.JPG
Κατερίνα Βνάτσιου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O σεφ Σωτήρης Ευαγγέλου
O σεφ Σωτήρης Ευαγγέλου

Ο Σωτήρης Ευαγγέλου, ο Αθηναγόρας Κωστάκος και ο Μανώλης Παπουτσάκης υπογράφουν τρεις συνταγές για bao στο Thess Bao, για καλό σκοπό

Όταν άνοιξαν στη Θεσσαλονίκη τα Thess Bao έκαναν χαμό με το καλημέρα σας. Τόσο μεγάλη ήταν η επιτυχία τους που ακούστηκε μέχρι την Αθήνα, κάνοντας πολλούς foodies Αθηναίους να ταξιδέψουν ως τη συμπρωτεύουσα μόνο και μόνο για ένα συννεφένιο bao. Μέχρι που τα Thess Bao άκουσαν την επιθυμία μας και την περασμένη άνοιξη κατέβηκαν και στην Αθήνα. Είναι τόσο καλά; Όχι. Είναι ακόμα καλύτερα.

Thess Bao

Δεν είναι μόνο το αφράτο, λαχταριστό, εντελώς κολασμένο ψωμάκι που ευθύνεται για τη μεγάλη νοστιμιά τούτων των bao. Κυρίως, είναι οι συνταγές που μπαίνουν μέσα του, οι ποτέ συνηθισμένες, οι τόσο γευστικές, οι συνταγές που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα πιάτα των καλών, fine dining εστιατορίων. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν που τρεις διάσημοι και βραβευμένοι σεφ δημιουργούν από ένα bao, αποκλειστικά για το Thess Bao.

Αθηναγόρας Κωστάκος

O Σωτήρης Ευαγγέλου, σεφ του Μακεδονία Palace, ο Αθηναγόρας Κωστάκος και ο Μανώλης Παπουτσάκης υπογράφουν ο καθένας το δικό του bao και το κάνουν για καλό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθούν στον Μη Κερδοσκοπικό οργανισμό M.A.Z.I. Η φιλανθρωπική αυτή ενέργεια πραγματοποιείται για τρίτη φορά από το Thess Bao. Η Νίκη Τσερέπη από την ομάδα του Thess Bao λέει: «Κάθε φορά τα έσοδα δίνονται και σε έναν διαφορετικό οργανισμό. Πρόκειται για μία ενέργεια που μας αρέσει πολύ, αρέσει και στον κόσμο, οπότε σκοπεύουμε να τη συνεχίσουμε».

Μανώλης Παπουτσάκης

Τι θα δοκιμάσουμε λοιπόν; Μάθαμε και σας μεταφέρουμε: ο Σωτήρης Ευαγγέλου δημιούργησε το ” Bao bun beef Barbacoa” με μοσχαρίσιο μάγουλο, κρέμα μελιτζάνας με καπνιστό τυρί, γιαούρτι και καπνιστή πάπρικα. Ο Αθηναγόρας Κωστάκος σκέφτηκε να γεμίσει ένα Bao bun με τεμπούρα μπακαλιάρου, πίκλες από αγγούρι με φρέσκο κόλιανδρο, τσίλι και καπνιστή μαγιονέζα ταραμά, ενώ ο Μανώλης Παπουτσάκης δεν θα μπορούσε παρά να μετατρέψει σε εκδοχή bao την αγαπημένη του κρητική κουζίνα. Έτσι, ετοίμασε ένα bao bun με τσιγαριαστό αρνάκι, κρέμα στάκας, τηγανιτά κρεμμύδια και σαλάτα λάχανο που ήδη λαχταράμε να δοκιμάσουμε…

Τα παραπάνω bao buns θα τα βρείτε σε όλα τα καταστήματα Thess Bao σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για όλη την περίοδο των εορτών.

Περικλέους 30-32, Σύνταγμα, 2103214717, Fb: @Thessbao, Instagram: @thessbao

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.