- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Στο Athénée για γιορτινό brunch με γλυκά της Madame Fraise
Από αυτή την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου και για τρεις ακόμα Κυριακές
Στα Κυριακάτικα brunch του Athénée απολαμβάνουμε τα φημισμένα γλυκά της Madame Fraise
Αυτή η πόλη προσφέρει εκατοντάδες επιλογές σε brunch. Και τις αγαπάμε όλες. Αλλά όταν ακούμε για brunch που γίνεται σε ένα ιστορικό στέκι και επιπλέον περιλαμβάνει τις γλυκές δημιουργίες ενός από τα καλύτερα pastry shops της Αθήνας, ε, τότε ενθουσιαζόμαστε λιγάκι παραπάνω… Για όσο διαρκεί η εορταστική περίοδος το Athénée και η Madame Fraise ενώνουν τις δυνάμεις τους και κάνουν τις Κυριακές μας ακόμη πιο γιορτινές και νόστιμες, μέσα από το «Celebration Brunch».
Η έναρξη του «Celebration Brunch» θα γίνει αυτή την Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, ημερομηνία που συμπίπτει με τα πρώτα γενέθλια της Madame Fraise! Για αυτή την ιδιαίτερη μέρα, λοιπόν, εκτός από τα signature γλυκά του πρώτου ghost ζαχαροπλαστείου της πόλης (προφανώς μιλάμε για το επικό Rose Cheesecake, το λαχταριστό Paris Brest, αλλά και το αέρινο Mille-feuille), θα έχουμε επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσουμε και ένα γλυκό-έκπληξη! Επίσης, από το πλούσιο τραπέζι του Celebration Brunch δεν θα λείπουν τα γλυκά από τον νέο κατάλογο «Gateaux Voyage» της Madame Fraise, όπως το Chocolate Moelleux, η Flan Pistachio, η Pear Tart, ή η ολοκαίνουργια τούρτα Madame Chocolat, που, ναι, είναι όσο σοκολατένια υπόσχεται το όνομά της.
Το Celebration Brunch θα κάνει επίσης την εμφάνισή του τις Κυριακές 11 και 18 Δεκεμβρίου, όπως επίσης και την Κυριακή 8 Ιανουαρίου. Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτές τις Κυριακές θα έχουν τα (φανταστικά) γλυκά από το Χριστουγεννιάτικο μενού της Madame Fraise, όπως το Amande, η Mont Blanc, η Σφαίρα Σοκολάτας και ο Κορμός bitter σοκολάτας με μούρα και μύρτιλα.
Εννοείται πως το Noble Panettone (για πολλούς το καλύτερο panettone της πόλης) δεν θα λείπει από καμία Κυριακή. Θα το βρείτε σε δύο μοναδικές γεύσεις (Classico με λευκή σταφίδα, πορτοκάλι και λεμόνι κονφί, καθώς και Chestnut με σοκολάτα και κάστανα), και θα σας βάλει σε εορταστικό mood από την πρώτη μπουκιά!
Athénée: Βουκουρεστίου 9, Αθήνα, 2103251430, Instagram: atheneeathens
Madame Fraise: Υμηττού 225, Αθήνα, 2114186086, Instagram: madamefraise_
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Το Ποτάδικο δεν είναι απλώς άλλο ένα μπαρ, είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την αγάπη για τη μουσική
Ιδιορρυθμίες, λόγοι συναισθηματικοί και άλλοι που δεν τρώμε κάποια φαγητά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.