Θεματα

Στο Athénée για γιορτινό brunch με γλυκά της Madame Fraise

Από αυτή την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου και για τρεις ακόμα Κυριακές

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Madame Fraise

Στα Κυριακάτικα brunch του Athénée απολαμβάνουμε τα φημισμένα γλυκά της Madame Fraise

Αυτή η πόλη προσφέρει εκατοντάδες επιλογές σε brunch. Και τις αγαπάμε όλες. Αλλά όταν ακούμε για brunch που γίνεται σε ένα ιστορικό στέκι και επιπλέον περιλαμβάνει τις γλυκές δημιουργίες ενός από τα καλύτερα pastry shops της Αθήνας, ε, τότε ενθουσιαζόμαστε λιγάκι παραπάνω… Για όσο διαρκεί η εορταστική περίοδος το Athénée και η Madame Fraise ενώνουν τις δυνάμεις τους και κάνουν τις Κυριακές μας ακόμη πιο γιορτινές και νόστιμες, μέσα από το «Celebration Brunch».

Madame Fraise

Η έναρξη του «Celebration Brunch» θα γίνει αυτή την Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, ημερομηνία που συμπίπτει με τα πρώτα γενέθλια της Madame Fraise! Για αυτή την ιδιαίτερη μέρα, λοιπόν, εκτός από τα signature γλυκά του πρώτου ghost ζαχαροπλαστείου της πόλης (προφανώς μιλάμε για το επικό Rose Cheesecake, το λαχταριστό Paris Brest, αλλά και το αέρινο Mille-feuille), θα έχουμε επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσουμε και ένα γλυκό-έκπληξη! Επίσης, από το πλούσιο τραπέζι του Celebration Brunch δεν θα λείπουν τα γλυκά από τον νέο κατάλογο «Gateaux Voyage» της Madame Fraise, όπως το Chocolate Moelleux, η Flan Pistachio, η Pear Tart, ή η ολοκαίνουργια τούρτα Madame Chocolat, που, ναι, είναι όσο σοκολατένια υπόσχεται το όνομά της.

Madame Fraise

Το Celebration Brunch θα κάνει επίσης την εμφάνισή του τις Κυριακές 11 και 18  Δεκεμβρίου, όπως επίσης και την Κυριακή 8 Ιανουαρίου. Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτές τις Κυριακές θα έχουν τα (φανταστικά) γλυκά από το Χριστουγεννιάτικο μενού της Madame Fraise, όπως το Amande, η Mont Blanc, η Σφαίρα Σοκολάτας και ο Κορμός bitter σοκολάτας με μούρα και μύρτιλα.

Εννοείται πως το Noble Panettone (για πολλούς το καλύτερο panettone της πόλης) δεν θα λείπει από καμία Κυριακή. Θα το βρείτε σε δύο μοναδικές γεύσεις (Classico με λευκή σταφίδα, πορτοκάλι και λεμόνι κονφί, καθώς και Chestnut με σοκολάτα και κάστανα), και θα σας βάλει σε εορταστικό mood από την πρώτη μπουκιά!

Madame Fraise

Athénée: Βουκουρεστίου 9, Αθήνα, 2103251430, Instagram: atheneeathens
Madame Fraise: Υμηττού 225, Αθήνα, 2114186086, Instagram: madamefraise_

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 7: Η ιστορία του ψαριού
Η ιστορία του ψαριού

Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα

Συνταγές του μίξερ για ψάρι και γλυκά που ταιριάζουν
Μίξερ από την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: 5 συνταγές με ψάρι και 5 επιδόρπια που ταιριάζουν

Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι

Μίξερ 7: Η ελληνική Ιχθυοκαλλιέργεια
Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια σήμερα: Υγιεινό ψάρι, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές

Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.