34 υπέροχα στέκια για αθηναϊκές βόλτες από το πρωί μέχρι το βράδυ

Καστελόριζο: Δημιουργικοί πεντανόστιμοι θαλασσινοί μεζέδες και ολόφρεσκο ψάρι

Δεν υπάρχει Αθηναίος ψαροφαγάς που να μη γνωρίζει, να μην έχει επισκεφθεί και να μην αγαπάει αυτό το εστιατόριο

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο Καστελόριζο θα δοκιμάσεις υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και φρέσκα ψάρια και θαλασσινά που θα συνοδέυσεις με ένα κρασί από την πλούσια wine list

Δεν υπάρχει Αθηναίος ψαροφαγάς που να μη γνωρίζει, να μην έχει επισκεφθεί και να μην αγαπάει το εστιατόριο Καστελόριζο, τη ναυαρχίδα του ομώνυμου ομίλου που πρωτοστατεί στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας εδώ και 30 χρόνια. Στα κορυφαία πιάτα του συγκαταλέγονται η γαρίδα σαγανάκι, το κριθαρότο με γαρίδες, η αφράτη ταραμοσαλάτα αλλά και η ψίχα καραβίδας που πανάρεται ελαφρά σε αλεύρι καλαμποκιού και σερβίρεται με δροσερή σος κοκτέιλ – ένα από τα ιστορικά πιάτα του εστιατορίου που βρίσκεται στο μενού από την πρώτη ημέρα. Φυσικά, όταν μιλάμε για το Καστελόριζο, δεν γίνεται να μην αναφερθούμε στο ολόφρεσκο ψάρι (θα βρεις και φρέσκια καραβίδα) που θα βρεθεί στο πιάτο σου. Το εστιατόριο δίνει μεγάλη σημασία στις υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και η φρεσκάδα των ψαριών και των θαλασσινών αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα. Γι’ αυτό, άλλωστε, το Καστελόριζο συνεργάζεται αποκλειστικά με δικούς του ψαράδες εξασφαλίζοντας ότι στην κουζίνα του θα μπει ό,τι καλύτερο ψαρεύτηκε στα δίχτυα τους. Καθημερινά και ανάλογα με την εποχή, θα βρεις σχεδόν όλα τα ψάρια που κολυμπάνε στις ελληνικές θάλασσες και θα τα ευχαριστηθείς με την ψυχή σου καθώς θα έρθουν στο τραπέζι σου στην εντέλεια ψημένα. Επιβάλλεται να συνοδέψεις το γεύμα σου με ένα κρασί από την πλούσια wine list του που περιλαμβάνει περισσότερες από 70 ετικέτες του ελληνικού αμπελώνα, σε πολύ καλές τιμές. 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ