H νέα ηλεκτρονική υπηρεσία e-table, σού ανοίγει την όρεξη και είναι ο νέος τρόπος για να κλείσεις γρήγορα τραπέζι όλο το 24ωρο σε όποια περιοχή της Αθήνας κι αν βρίσκεσαι. Σου έχει συμβεί να καλείς σε πολλά εστιατόρια για διαθέσιμο τραπέζι εισπράττοντας αρνητική απάντηση. Το ίδιο συνέβη ένα απόγευμα Σαββάτου στους Γιώργο Αρφαρά και Κώστα Σαριδάκη, οπότε και αποφάσισαν να υλοποιήσουν την ιδέα του e-table.gr που είχαν αρχίζουν να διαμορφώνουν από το 2011.
Ξεκίνησε πιλοτικά τον Σεπτέμβριο του 2013 και σταδιακά μεγαλώνει, ενώ στην ομάδα έρχεται να προστεθεί και ο serial entrepreneur Απόστολος Αποστολάκης φέρνοντας εμπειρία από τα e-food.gr, e-shop.gr, doctoranytime και άλλες online υπηρεσίες. Η υπηρεσία είναι δωρεάν, δεν απαιτεί πιστωτική κάρτα και εξασφαλίζει προνόμια και εκπτώσεις στους χρήστες σε περισσότερα από 200 εστιατόρια στην Αθήνα και 100 στη Θεσσαλονίκη με τον αριθμό να ανεβαίνει καθημερινά, ενώ στα πλάνα είναι η άμεση επέκταση σε μεγάλες επαρχιακές πόλεις.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εδώ θα ανακαλύψεις από δεκάδες noodles μέχρι τσιπς από φύκια
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.