Θεματα

Φεστιβάλ μπίρας και Αθήνα πανοραμίκ

Oktoberfest στο St. George Lycabettus

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
77113-155373.jpg

Ακόμη ένα φθινόπωρο με τα ποτήρια γεμάτα μπίρα, ό,τι πρέπει για να κρατήσει λίγο ακόμη το καλοκαίρι. Κάτι ξέρουν και οι Γερμανοί, που διοργανώνουν το Oktoberfest την πιο διάσημη γιορτή της μπίρας σε ολόκληρο τον κόσμο, κάθε Οκτώβρη.

Με αφορμή αυτή την χαρούμενη γιορτή, το St. George Lycabettus και η Αθηναϊκή Ζυθοποιία στήνουν το δικό τους φεστιβάλ μπίρας, αφιερωμένο εξαιρετικά στους Αθηναίους πότες της ξανθιάς (και πια όχι μόνο) θεάς, ένα φεστιβάλ που θα διαρκέσει από τις 27 Σεπτεμβρίου έως και τις 2 Οκτωβρίου.

Ξεκινάει αυτό το Σάββατο στις 22.00, με live performance από τον Αδάμ Τσαρούχη, με τον Κώστα Αναδιώτη στο πιάνο, τον Αδάμ Δόγκα στο κλαρινέτο και το σαξόφωνο και τον Δημήτρη Χριστουδούλου στα τύμπανα. Σε μουσικές επιλογές από Jamie Cullum, Michael Buble, Frank Sinatra, Melody Gardot κ.ά. καθώς και τραγούδια από την ελληνική μουσική σκηνή διασκευασμένα με μια Jazz διάθεση, καθώς και την ραδιοφωνική επιτυχία «Μία αγάπη για το καλοκαίρι'». Θα ακουστούν επίσης και το πρώτο τραγούδι του Αδάμ Τσαρούχη με τίτλο «Με τον Καιρό» και η διασκευή «Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα» από το νέο cd του Retropolis II. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

n

Όλες τις ημέρες του φεστιβάλ, θα βρείτε το «Beer Menu», για το οποίο ο βραβευμένος σεφ Βασίλης Μήλιος έχει δημιουργήσει 4 ειδικά πιάτα, αρμονικά δεμένα με 4 μπίρες της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας. Η τιμή είναι €34/άτομο. Για κρατήσεις και πληροφορίες: 210 7416191

Κλεομένους 2, Κολωνάκι

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.