Θεματα

O Paul πάει Κηφισιά

Γαλλικές γεύσεις και αρώματα στο νέο του κατάστημα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
77106-155365.gif

Φρεσκοψημένη μπαγκέτα και άλλα γαλλικά καλούδια που σε στέλνουν κατευθείαν στις όχθες του Σηκουάνα-τουλάχιστον γευστικά-, στο ολοκαίνουργιο κατάστημα Paul στο κέντρο της Κηφισιάς. Πρόκειται για το τρίτο κατάστημα που ανοίγει η αγαπημένη boulangerie στην Αθήνα που εδώ και 125 χρόνια υπηρετεί πιστά την πεντανόστιμη γαλλική αρτοποιία. Αυθεντικό γαλλικό ψωμί, γλυκά, τάρτες και μακαρόν είναι μερικές μόνο από τις σπεσιαλιτέ της.

image

Όσοι επιλέγουμε κέντρο την εμπιστευόμαστε χρόνια τώρα για τα υπέροχα brioche (Πανεπιστημίου 10, Σύνταγμα), αλλά και οι λάτρεις των νοτίων προαστίων την εγκαινίασαν πριν από περίπου ένα χρόνο στη Γλυφάδα (Πλ. Εσπερίδων & Κύπρου 70). Παριζιάνικο αεράκι φυσά λοιπόν και στα βόρεια από τούτο το φθινόπωρο.

Λεβίδου 4, Κηφισιά

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.