Θεματα

O Paul πάει Κηφισιά

Γαλλικές γεύσεις και αρώματα στο νέο του κατάστημα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
77106-155365.gif

Φρεσκοψημένη μπαγκέτα και άλλα γαλλικά καλούδια που σε στέλνουν κατευθείαν στις όχθες του Σηκουάνα-τουλάχιστον γευστικά-, στο ολοκαίνουργιο κατάστημα Paul στο κέντρο της Κηφισιάς. Πρόκειται για το τρίτο κατάστημα που ανοίγει η αγαπημένη boulangerie στην Αθήνα που εδώ και 125 χρόνια υπηρετεί πιστά την πεντανόστιμη γαλλική αρτοποιία. Αυθεντικό γαλλικό ψωμί, γλυκά, τάρτες και μακαρόν είναι μερικές μόνο από τις σπεσιαλιτέ της.

image

Όσοι επιλέγουμε κέντρο την εμπιστευόμαστε χρόνια τώρα για τα υπέροχα brioche (Πανεπιστημίου 10, Σύνταγμα), αλλά και οι λάτρεις των νοτίων προαστίων την εγκαινίασαν πριν από περίπου ένα χρόνο στη Γλυφάδα (Πλ. Εσπερίδων & Κύπρου 70). Παριζιάνικο αεράκι φυσά λοιπόν και στα βόρεια από τούτο το φθινόπωρο.

Λεβίδου 4, Κηφισιά

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.