Θεματα

Οι εραστές της μπίρας βρήκαν το καινούργιο τους spot

Το Beeracuda άνοιξε και σε περιμένει στα εγκαίνιά του στις 19/09

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
76749-154576.jpg

Πολύ χαιρόμαστε με αυτήν την καινούργια άφιξη στο Χαλάνδρι. Πρόκειται για ένα μαγαζί το οποίο μοιράζεται τον ίδιο έρωτα για την μπίρα, με τους υπόλοιπους θαυμαστές της. Το Beeracuda προσγειώθηκε πριν δυο μήνες και έφερε μαζί του μια ολόκληρη καινούργια φιλοσοφία για τις μπίρες. Με μότο το Beer, Food, Philosophy, υπόσχεται να μας κάνει να ξεχάσουμε όλα όσα ξέραμε μέχρι τώρα.

Δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα. Για αυτό και στο Beeracuda το έμπειρο προσωπικό, σε βοηθά να επιλέξεις την μπίρα που ταιριάζει καλύτερα σε εσένα, μετατρέποντας την επιλογή αυτή σε μια ιεροτελεστία. Στη συνέχεια, η μύησή σου στον κόσμο της μπίρας ολοκληρώνεται με ένα από τα πιάτα που προτείνει ο σεφ. Εδώ, οι γεύσεις μπερδεύονται γλυκά με τις αναμνήσεις, σε ένα παιχνίδι γεύσης και νοσταλγίας που δε γνωρίζει όρια.

n

Αυτή την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 9.00 μ.μ. το Beeracuda γιορτάζει τα εγκαίνιά του, με όμορφες μουσικές, ωραίο φαγητό, άφθονη μπίρα και με καλεσμένους όλους εμάς, για να γνωρίσουμε αυτή τη φιλοσοφία από κοντά. Μην το χάσεις!

Εθνικής Αντιστάσεως 9-11, Χαλάνδρι, 210 6893558

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.