Θεματα

Οι εραστές της μπίρας βρήκαν το καινούργιο τους spot

Το Beeracuda άνοιξε και σε περιμένει στα εγκαίνιά του στις 19/09

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
76749-154576.jpg

Πολύ χαιρόμαστε με αυτήν την καινούργια άφιξη στο Χαλάνδρι. Πρόκειται για ένα μαγαζί το οποίο μοιράζεται τον ίδιο έρωτα για την μπίρα, με τους υπόλοιπους θαυμαστές της. Το Beeracuda προσγειώθηκε πριν δυο μήνες και έφερε μαζί του μια ολόκληρη καινούργια φιλοσοφία για τις μπίρες. Με μότο το Beer, Food, Philosophy, υπόσχεται να μας κάνει να ξεχάσουμε όλα όσα ξέραμε μέχρι τώρα.

Δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα. Για αυτό και στο Beeracuda το έμπειρο προσωπικό, σε βοηθά να επιλέξεις την μπίρα που ταιριάζει καλύτερα σε εσένα, μετατρέποντας την επιλογή αυτή σε μια ιεροτελεστία. Στη συνέχεια, η μύησή σου στον κόσμο της μπίρας ολοκληρώνεται με ένα από τα πιάτα που προτείνει ο σεφ. Εδώ, οι γεύσεις μπερδεύονται γλυκά με τις αναμνήσεις, σε ένα παιχνίδι γεύσης και νοσταλγίας που δε γνωρίζει όρια.

n

Αυτή την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 9.00 μ.μ. το Beeracuda γιορτάζει τα εγκαίνιά του, με όμορφες μουσικές, ωραίο φαγητό, άφθονη μπίρα και με καλεσμένους όλους εμάς, για να γνωρίσουμε αυτή τη φιλοσοφία από κοντά. Μην το χάσεις!

Εθνικής Αντιστάσεως 9-11, Χαλάνδρι, 210 6893558

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.